6.3.12

Magdalenes amb dues xocolates (21)

Havíem de fer un bon berenar, però un altre coc no! Volíem que fos amb xocolata i com que el destí era una taula on hi havia papers calia que fos alguna coseta fàcil de menjar. Què millor que alguna cosa en format magdalena., doncs som-hi!
Ja fa temps que ronda per casa un llibre de muffins, però la veritat és que no l'he fet servir gairebé gens ja que trobo les receptes molt carregades, molta mantega, moltes nates i a mi m'agraden les receptes més lleugeres. Però tot es pot arreglar per tant vaig triar una recepta i la vaig adaptar totalment, amb un resultat més que satisfactori:



Necessitem:
-2ous
-2oog de mató
-100g de sucre
-80g d'olli
-225g de farina
-Una cullerada de cola-cao (una xocolata)
-mig sobret de llevat químic
-100g de perles de xocolata negra (segona xocolata)
- i si hagués tingut perles de xocolata blanca n'hi hagués posat 100g hi haguéssin estat magdalenes amb tres xocolates ;-D

Barregem els ous, el sucre, el mató i l'oli fins que tinguem una crema ben homogènia. Hi anem afegint, sense deixar de remenar el cola-cao, i la farina barrejada amb el llevat.
Hi barregem les perles de xocolata i ho deixem a la nevera.
Mentrestant posem el forn a preescalfar a 200º.
Omplim els paperets de magdalena i els posem al forn, uns 20 minuts, o fins que vegeu que estiguin cuits, ja sabeu que això depèn de cada forn.
llibre i recepta d'on m'he inspirat
                                         

Van fer cap a la taula amb uns cafès amb llet i van animar els estòmacs d'algú  que estudiava de valent. Estem en plens examens de segona avaluació!

26 comentaris:

  1. Se ven riquísimas, el chocolate me encanta.
    Besos

    ResponElimina
  2. Amb mató? Han de quedar boníssimes! I de tres xocolates ja huarien estat sensacionals.
    Segur que les notes aniran molt bé estudiant amb aquestes magdalenes ;)

    ResponElimina
  3. No m'estranya que s'animes. A qui no l'animaria aquesta delicia!!! Tenen molt bona pinta. Una bona adaptació de la recepta....
    Petonets

    ResponElimina
  4. Es veuen boníssimes i rústiques amb aquestes perles de xocolata, m'encanta com t'han quedat ;)

    ResponElimina
  5. Quines magdalenes més bones! Ara, et diré que he estat visitant el teu blog i el que més m'ha agradat ha estat la tartaleta de calçots!! Que original! M'encanta :) Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Jo també les acostumo a trobar carregades però un dia és un dia! boníssimes!

    ResponElimina
  7. Es que ja se sap que els profes i profas són molt abusananos i els pobres necessiten energia... :-P

    ResponElimina
  8. el que donaria jo per menjar-me'n una ara mateix! malaltó a casa, però amb una gana!! bon senyal doncs!

    ResponElimina
  9. Molt bona solució, i sense mantega! Ho has aconseguit amb èxit! petonet

    ResponElimina
  10. A mi tampoc m´agraden tan carregades. ES veuen molt esponjoses. I jo sóc d´aquelles de sucar les magdalenes sinó no s´hi val...je, je ,je.

    ResponElimina
  11. Aquests muffins van be a qualsevol moment del dia!! Amb lo bons que tenen que estar...
    Petons

    ResponElimina
  12. ¿amb mato????, segur que son bonissimes

    ResponElimina
  13. A partir d'avui em nego fer cap comentari més si abans no rebo a casa una mostra del que fas! Ha ha ha. Com que sé que està bo.
    Nani

    ResponElimina
  14. demà vinc a esmorzar!!! quines magdalenes més bones!!!! molts petonets

    ResponElimina
  15. Uuauu m'encanta la pinta rústica que t'han quedat!!! una delicia per esmorzar, berenar i postres!! jeje a qualsevol moment són benvinguts! petons

    ResponElimina
  16. La profe també te de dona coses bones, no nomes feina i aquestes magdalenes son un bon regal per berenar jejeje
    Petons

    ResponElimina
  17. Ohhh això sí que és dolç, preparar unes postres especialment per algú que està estudiant... Ja m'agradaria que m'ho fessin, a mi!! jaja I mira, les teves no només t'han quedat molt més sanes, sinó que devien ser boníssimes!! (la foto ho diu! jaja)

    Un petonet guapa! :D

    ResponElimina
  18. Xocolata i mató quina combinació més bona. No acostumo a fer-ne, però la veritat es que m'agraden molt, tan per esmorzar com per berenar.
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. Que delicia y con chocolate, me han encantado. Un besito
    cosicasdulces.blogspot.com

    ResponElimina
  20. A mi m'han entrat ganes de posar-me a estudiar exàmens de nou amb magdalenes com aquestes. Però tornar a la Secundària...uff, quina mandra !

    Per cert, no et podries dir d'una altra manera :) El nom t'escau molt bé.

    ResponElimina
  21. M'ha encantat aquest berenar portàtil! No n'he vist enlloc de gotes de xocolata blanca, però si que hi haurien quedat molt bé! Per cert, gràcies per fer la recepta més lleugereta, estic tipa de magdalenes assassines ;) Un petonet, Dolça!

    ResponElimina
  22. Amb dues xocolates han de ser bo níssims! Aquest llibre també el tinc jo, també trobo que és una mica massa enfarfegat, encara no he fet cap recepta. La teva adaptació és fantàstica!

    ResponElimina
  23. mariatem, son explosivas... con un gusto intenso a xocolate!

    Gemma, a la recepta original hi posava nata agria però jo que ho faig tot a la meva manera vaig dubtar entre iogurt i mató, i al final va guanyar el mató! Espero que les notes li vagin bé, amb magdalenes o sense ;-D

    Catieu, la xocolata anima i la veritat és que se les van menjar ràpid, bona senyal!

    Acabat de fer, si que tenen un acabat una mica rústic...no me n'havia adonat fins que m'ho has dit.

    BakeOrDie, mira que us ha agradat la tartaleta de calçots, doncs de tan fàcil que és de fer vaig estar a punt de no penjar-la!

    Cocó, i aquesta versió ja és una miqueta descarregada.

    Starbase, per això quan una profa és mama es posa a la pell dels alumnes i té detallets per als seus fills i els seus amiguets heheh. Mira que dir-me abusananos!!!!!

    Lo forner, espero que ja estiguis millor... però aquestes magdalenes resuciten un mort!

    ResponElimina
  24. Marina, la mantega si puc la trec, sóc d'oli i si pot ser DOSiurana!No sempre es pot però avui si que m'ha sortit bé.

    Mireia badia, m'alegra veure que t'agraden.

    Cristina, però aquestes suca-les amb la llet blanca i elles aniran posant-hi el color i el gustet a xocolata.

    Roser, per tapar un foradet en una estona d'aquelles que et menjaries un bou... perfectes!

    lolines, si senyora, amb mató!

    Nani, m'hauràs de donar l'adreça exacta perquè si poso Tarragona potser no arriben, heheh

    Judith, no van arribar a esmorzar, quatre adolescents estudiant van acabar-se-les en un tres i no res!

    Roser, si que tenen una mica de pinta rústica, però estan bonés, molt bones!

    Sion, la profa mama no actua com la profa profa... per descomptat detallets i el que convingui!

    Anna, a mi quan estudiava... xusco de pa amb xocolata i para de comptar ;-D

    Cris Mini Món, mató , iogurt el que vulguis.

    María, encantada de verte por aquí y que disfrutes con las madalenas.

    María, i a més sembla que els van agradar!

    Clara, jo les perles de xocolata les compro en una botiga de tota la vida de Reus, el Colmado Baró i n'hi he de xoco negra, amb llet i de xoco blanca.

    Cuinera a estones, Dolça m'escau??? heheh Dolça només al bloc, a la vida real Glòria.

    Annafs, o m'animava a tnejar i alleugerir alguna recepta o no l'estrenava mai!

    PTNTS

    Dolça

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.