27.4.11

Milfulls de carabassó

Encara que no ho sembli, a casa fem com tothom, primer, segon i postres, per tant avui un primer!
És facil i vistós, molt suau de gust.
I el millor de tot, el pots tenir preparat i només cal enfornar-lo una miqueta quan arribes a casa.



Necessitem:
- un carabassó
- tres o quatre de cullerades de beixamel .
- formatge ratllat
-sal i pebre

Tallarem un carabassó amb la mandolina a rodantxes ben fines. L'escaldarem uns minuts en aigua salada i ho posarem en aigua ben freda, per aturar la cocció i que conservi el color verd, ben verd .

Agafarem un cercle d'acer inox hi l'anirem omplint, una capa de carabassó sal pebrat al gust, una miqueta de beixamel i una culleradeta de formatge, una capa de carabassó.... i així fins que ens quedi ple.
Ho acabarem amb beixamel i una capa de formatge ratllat.

Amb molta cura treurem el cercle i ho posarem uns minuts a gratinar. 
Mentre farem uns cruixents de pernil que posarem al damunt al moment de portar-ho a taula.

Bon profit!

15 comentaris:

  1. M'agrada molt el carabassó i la beixamel, i això de coure'l i que quedi al dente està molt bé. Ara mateix m'agradaria trobar-me aquest primer plat a taula i posar-me a sopar. Ummmmm! Ptons!

    ResponElimina
  2. Quina cosa més bona. Gaire bé sempre tinc carbassó, es d'aquelles coses que sempre compro i gastem molt, M'encanta aquesta recepta. A més t'ha quedat molt maca.
    Petonets,
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Aquests tipus de plats m'agraden molt, pim pam fet en un no res, bo, sa i la presentació molt apetitosa :-)

    Petons

    ResponElimina
  4. Molt bo, segur!!!! M'agrada!!!
    Ptnts

    ResponElimina
  5. T'ha quedat genial!!! La veritat m'agraden molt aquest tipus de plats.

    Sensacional.

    PEtons!!!

    ResponElimina
  6. així que mengeu alguna cosa més que mones? :-))
    m'agraden molt, aquests milfulls; aquest es deu desfer a la boca. el provaré passant el carbassó per la planxa.

    ResponElimina
  7. Un plat ràpid i amb una presentació fantàstica!! Me l'apunto!Gràcies!
    Emma

    ResponElimina
  8. Boníssim!! Té una pinta fantàstica, i a sobre és molt fàcil!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Una presentació ben vistosa per a aquests carbassons. Per copiar-la!

    ResponElimina
  10. M'encanten aquestes receptes senzilles amb una presentació vistosa i un gust sensacional. Copiada està!
    Amb unes gambes també quedaria bé, oi?

    ResponElimina
  11. Una cosa tan senzilla y que ben muntada queda espectacular. Molt bon suggeriment, igual per un primer plat que per acompanyar una carn o peix. Que bo!!! Petons,

    ResponElimina
  12. Un plato bueno y ligero,con una presentacion fantastica...me encanta.
    Besets.

    ResponElimina
  13. Lleuger i fantàstic per l´operació biquini que ara comença encara
    a que porti beixamel.

    ResponElimina
  14. Amb aquest muntatge té una presència de 10! i deu estar realment molt, però que molt bo!!
    Petons

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.