28.6.10

Petit pastís d’avellana amb compota de poma (14)

S'acosta final de mes i toca recepta amb avellanes.


Per fer-ne 12 com el que veiem a la fotografia necessitem:
  • 2oog de galetes
  • 5og d’avellanes de Reus + 20g d’avellanes pel motlle
  • 3 ous
  • 100g de mantega (en pomada)
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 sobre de llevat químic
  • 1 cullerada de compota de poma
Barregem, en un bol, la mantega amb el sucre fins que s’hagin desfet bé els granets i no es notin gens.
A banda triturem bé els 50g d’ avellanes i les galetes i ho barregem.
Posem els tres ous al bol amb la mantega i el sucre i ho anem barrejant , hi posem la cullerada de compota de poma.
Ara anirem incorporant la barreja d’avellana i galeta i el llevat.
Quan tinguem una massa ben lligada ho posarem als motlles ( jo he fet servir corones petites de silicona) que haurem preparat untant-los amb mantega i posant-hi una capa primeta d’avellanes picades ( els 20g d’avellanes que quedaven les hem picat a trossets petitets, però no massa)
Els motlles s’han d’omplir les ¾ parts i posar-los al forn, que ja tindrem calent a 180º uns 25 minuts.
Provar que ja són cuits punxant-los amb un escuradents. Treure’ls del motlle i deixar-los refredar.
Servir-los damunt un llit de compota de poma.
Si voleu que tinguin gust de cayella feu-los amb Napolitanes, si els voleu amb gust de maria galetes maria... jo els vaig fer amb DIGESTIVE i van quedar molt bons.
Aquesta recepta ha sortit publicada al receptari de la fira REUS VIU EL VI 2010.
Si busqueu per l'índex del receptari també hi podeu trobar aquestes dues receptes de una altra blocaire coneguda nostra, la Marta

21 comentaris:

  1. Ha d'estar molt bo amb la compota de poma....

    Una abraçada,

    ResponElimina
  2. Tiene una pinta deliciosa!!!!

    Besines!!!

    ResponElimina
  3. I per que és final de mes toca recepta d'avellanes???
    A mi m'es igual si la fem el dia 1 -3-6-... amb la pintassa que te!!!!

    Petons

    ResponElimina
  4. Wow, una combinación de ingredientes bien deliciosa ♥

    ResponElimina
  5. Veig que a Reus començen a fer les coses millor posant les vostres receptes als programes :D

    El pastís és molt atractiu, amb la calor que tinc el prendría amb un got de llet ben fresca...felicitats!

    ResponElimina
  6. Riquisimos pastelitos!!Ya me imagino como estaran con esoso ingredientes tan buenos....yo los preparare con las galletas napolitanas,que son mis preferidas.
    Besets.

    ResponElimina
  7. M'encanta aquesta recepta, la tastarem, gràcies.
    Petonets

    ResponElimina
  8. aquest pastís individual ha de ser boníssim!!!
    pt!

    ResponElimina
  9. Aquestes porcions individuals són tant boniques!, amb aquest acompanyament segur triomfen.A reveure.

    ResponElimina
  10. M'encanta la idea d'incorporar galetes i compota a la massa, deu quedar molt gustosa. I amb les napolitanes... gairebé millor que les digestive ;)

    ResponElimina
  11. que bona pinta i els ingredients que té m'encanten, són boníssims.
    per cert l'altre dia vaig anar al metge a reus i al mercat
    petons guapa

    ResponElimina
  12. Aquesta recepta val un premi!!! I, el vem gaudir!!!
    Mil ptnts!!!
    M

    ResponElimina
  13. Sí que han de ser deliciosos aquests petits pastissos amb els ingredients que porten!
    Felicitats per la recepta. Ha de fer molta il·lusió veure una recepta pròpia publicada amb un llibre que contemplaran tants ulls!
    Felicitats!
    Una abraçada, Glòria!

    ResponElimina
  14. qué bueno, me gusta la combinación de avellana, manzana, galleta... bien!
    besos

    ResponElimina
  15. que ricos esos bizcochitos
    me encantan con avellana
    un beso

    ResponElimina
  16. Esto es pecado y lo sabes, verdad??? Buenísimo.
    un biquiño

    ResponElimina
  17. Dolca
    Que xules les receptes :O)
    M'has donat una idea genial (galetes) per fer postres per celíacs. Ho provaré.
    Moltes gràcies

    mima

    ResponElimina
  18. Que bons aquests pastissets, i amb avellanes, saníssims i saborosos!

    ResponElimina
  19. Hola cielo, vengo a agradecerte que participes en el sorteo, tienes el nº 56...

    Besines!!!

    ResponElimina
  20. Este pastel de avellana tiene un aspecto ideal, me encanta tu receta, así que tomo nota! un beso

    ResponElimina
  21. Dolça, deixa'ls una miiica crus, que de dins quedin lleugerament líquids, com si fossin un fondant o un suflé, per caure de cul :-O

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.