VERMUT, una manera diferent de presentar-lo
Diumenge passat vam fer el vermut, de Reus en són molt típiques aquestes begudes, n'hi ha uns quants, pero nosaltres som del VERMOUTH YZAGUIRRE.
Aquesta vegada, enlloc de posar-lo en un got amb una oliva, un raget de sifó i un parell de glaçons el vaig fer sòlid.
Vaig desfer 3 fulles de gelatina en una mica de sifó calent, hi vaig afegir un gotet de vermut i ho vaig posar en un motlle on vaig distribuir unes quantes olives. A la nevera fins l'endemà. Després ho vaig tallar de manera que hi hagues una oliva en cada tallet de vermut i ja està!
Per acompanyar vaig preparar, a part de les típiques olives farcides, patates fregides i fuet, unes tartaletes de massa de croqueta gratinades, uns llagostins bullits i uns musclos en romesco.
Com us podeu imaginar després ja no vam dinar!!
Quina bona cara tenen aquests aperitius!!
ResponSuprimeixJo també vaig anar al cos blanc!!
Petonets!
Caram quin vermut, no m' estranya que després ja no dinéssiu...te molt bona pinta tot plegat!
ResponSuprimeixBeth
Un vermut digne d'un dia de festa grossa! M'encanten les tartaletes farcides de croquetes, les he trobat molt originals :)
ResponSuprimeixNoia, molt bona idea la de presentar el vermut, es genial... en quan als aperitius quina gana, felicitats...
ResponSuprimeixMadre mia me quedao muerta, menudo puntazo servir el vermut asi, me a encantado.
ResponSuprimeixUn besito wapa
divinos todos
ResponSuprimeixte felicito
besitos
Hola Dolça. Un aperitivo para sentarse y volver a repetir. Todo tiene un aspecto fasbuloso. No se con cual me quedaría, sin duda, con todos.
ResponSuprimeixSaludos
No m'estranya que no dinéssiu! Quina bona pinta que té tot!! A casa també ens encanta fer el "vermut" els diumenges. Comença a ser com una tradició familiar! Fa molt diumenge!
ResponSuprimeixAlsaaaaa!! el de les terres tarragonines sempre fent país, ehhh!! Amb la botella i que es veigi bé el que és!
ResponSuprimeixRecordsss
Caram quins aperitius! El vermut molt original i les tartaletes de massa de croqueta també! :)
ResponSuprimeixBonjour Dolça,
ResponSuprimeixTu també ets matinera,oi?
Un petó molt fort i un bon dia per a tu,
Avec toute ma sincère amitié,
Henriette.
Buenas tardes,
ResponSuprimeixTu blog / sitio llamó la atención de nuestro personal por la calidad de sus ingresos.
Agradeceríamos que se registre su sitio / blog en Petitchef.com.
Ptitchef es un directorio con las mejores referencias a sitios web de cocina. Cientos de blogs de todo el mundo ya está registrado, utilice el sitio para satisfacer Ptitchef. (www.ptitchef.com o http://es.petitchef.com)
Actualmente tenemos más de 150 000 visitantes por día y envió más de 200 000 mensajes de correo electrónico con el menú del día, si usted añade su sitio / blog y poner nuestra TAG su sitio puede recibir miles de visitantes, esperamos su solicitud.
Para registrarse en Petitchef http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form, haga clic aquí o en el vínculo http://es.petitchef.com y haga clic en "Añadir tu blog de sitio" en la barra naranja .
Atentamente,
Octávio
Ptitchef.com
Noia quin vermut com deu mana! i amb l'Yzaguirre, la perdició, es de lo milloret!
ResponSuprimeixPetó
Unos aperitivos de lo más apetitoso. Me encanta
ResponSuprimeixQuinas idees mes bones que tens, segur que es van quedar al-lucinats
ResponSuprimeixUn petó
Quin vermut més suculent! Felicitats!
ResponSuprimeixAcabo de hacer un descubrumiento co tú blog, me ha encantado... te voy a seguír la pista.
ResponSuprimeixUn saludo
Em convides a fer el vermut????
ResponSuprimeixDesprés de tot aixó, ja no fa falta dinar, no??
Ei Vanesuky, bé el Coso blanco de Salou! És un entrenament perfecte pels carnestoltes ganxets de la setmana vinent!!
ResponSuprimeixBeth, és el que té un bon vermut, que després ja no dines.
Gemma, res de festa grossa, és que una tenia ganes de quedar-se amb el personal, d'aquí l'invent del vermut sòlid.
Teresa, van quedar molt originals, i la cara dels que van venir a fer el vermut...jejeje
Rosa, la imaginación al poder! Yo había visto un gintonic presentado en bolitas de gelatina y de allí me vino la idea.
Norma, gracias
Juan, mi intención no era que os fijarais en los aperitivos, era el vermut!!!jejej
Cuinetes, tens rao, el vermut fa diumenge!
La vella carpanyola... jejeje Reus-París i Londres... si no fem pàtria nosaltres qui en farà?
Mercè, hauré de penjar les tarteletes de massa de croqueta ja que veig que us han cridat l'atenció!
henriette, veig que continues seguint-me, malgrat l'esforç de l'idioma. gràcies per ser-hi.
La quinta... Izaguirre, el millor i de Reus!
Recetasdemama, gracias
Marisabel, al·lucinats!!!
Cuca, gracias por seguirme.
Xaro, quan vulguis!!!
Quin aperitiu més festiu, los dels musclos també ho faig, però lo del vermut, ostres quina idea més bona. M'ho apunto per experimentar. Salut!!!!!
ResponSuprimeixnena que bonito queda,,y los mejillones al romesco uauuu que ricos,,,en cuanto baje a la peixateria jjeje compro un par de kilos,,me voy a poner casi mala,un petonet.
ResponSuprimeix