18.11.08

romesco per a amanir


Per amanir el bouquet d'enciams vaig fer un romesco, amb oli de primera premsada, per alguna cosa aquest cap de setmana hem tingut a Reus la 12a. Mostra de l'oli Siurana.
Jo agafo oli Rocabruna, de Maspujols, però us els recomano tots!
Amb la carn d'un pebrot de fer romesco, un grapadet d'avellanes (de Reus, és clar!), una miqueta de sal, un rajolí d'un bon vinagre i un bon raig d'oli, tot passat per la batedora surt una salsa de romesco ideal per amanir.
Si la fem a la Turbo Chef tots els ingredients al bol, V5-7-9 20 segons.

9 comentaris:

  1. pero esta salsa te quedo muy buena se ve rica y fresca
    besitos

    ResponElimina
  2. Encar no he pogut tastar-lo!
    Jo sóc de Reus però des de fa pocs mesos visc a Vendrell. Els meus pares m'han comprat però encara no he pogut anar a buscar-lo!
    Com està?Impressionant com sempre??M'encanta aquest oli y per fer un romesco tan fantàstic com aquest és magnífic!!
    Un petonet.

    ResponElimina
  3. Una bona salsa amb un bon oli, i aquest de Siurana és boníssim, com sempre...
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Avellanes de Reus + oli DO Siurana. Com ha d'estar, requetebona aquesta salsa. Prenc nota per comprar l'any vinent oli de la cooperativa de maspujols, el tastaré.
    Salut!!!!

    ResponElimina
  5. - Amb el nostre oli, no podia ser d´un altra manera , ideal per fer romesco!!!!!!
    jo sóc una fan dels olis d´oliva i en porto allà on vaig .
    salut

    ResponElimina
  6. Per ací pebrots de romesco no se'n troben. Podríem substituir-los per nyores? Salutacions

    ResponElimina
  7. Dolça, la salsa romesco m'agrada molt per amanida..i les que venen, tenen ingredients que no puc menjar. Gràcies per publicar la recepta!!

    ResponElimina
  8. Olles i mai, ganxetes, a fer pàtria, amb el nostre oli, no us sembla?
    núria,xaro bo i a disposar!
    francesc, pots fer-ho amb nyora però no és el mateix, abans amb una culleradeta d'aquella conserva de "carne de pimiento choricero" que venen als supers. Però el més important és la qualitat de l'oli, eh!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.