Entrades
Mató amb gelatina de ratafia @PànxingCerdanya
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Mitges llunes de vainilla
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Hummus de remolatxa @Color y Sabor de Temporada
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Olives farcides de vermut @CatalunyaCuina
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Tàrtar de tomàquets confitats amb formatge fresc @PànxingCerdanya
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Melmelada de cireres d'arboç i vermut vermell
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Pastissets @Cuinem a 6 mans
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Hamburgueses de tardor @PànxingCerdanya
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Risotto de carabassa i camagrocs @Catalunya Cuina
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Timbal de quinoa amb brócoli @Color y Sabor de Temporada
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Panna cotta de castanyes amb ratafia
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions