Pomes farcides


A casa nostra som de plat de cullera, estiu i hivern. A l'estiu gaspatxos i sopes fredes i ara, amb el fred,  sopa de caldo. 
I què en fem de la carn i les verdures? Olla barrejada, puré, croquetes, canelons… i perquè no unes pomes farcides!

No us posaré mesures, us explicaré com les he fet, i si us animeu ja veureu com en són de bones.
Desossem el pollastre del caldo i l’esmicolem, com si fos per fer croquetes.
Sofregim una ceba, tallada ben petita, la barregem amb la carn.
Buidem les pomes, amb cura ja que ens han de quedar senceres, i la que traiem la tallem petita i l’afegim a la barreja anterior.
Salpebrem i omplim el forat de les pomes.
Les emboliquem amb paper d’alumini, així quan es couen no s’obren.

Una mitja hora al forn i ja les tenim a punt.

Nosaltres hi hem afegit unes panses i prunes cuites per arrodonir el plat.


Temps:
Preparació : 15 minuts
Coure al forn: 30 minuts
Total: 45 minuts


 

Comentaris

Entrades més llegides