Costelles de cabrit sobre xips de carxofa, crep de patata amb cruixent de formatge Clot de Botà@PànxingCerdanya @Montmelús


Tornem a publicar amb producte Montmelús, avui costelles de cabrit i formatge Clos de Botàs.
 La manera com ens agraden més les costelletes és arrebossades i així les hem fet... i presentant-les una mica boniques queda un plat de festa... de fet ho és,  ja que aquest cabrit i aquest formatge  fan que fem festa grossa!



Necessitem per a dues persones:
- 8 costelletes de cabrit
- 2 patates petites
- 2 carxofes
- Un tall de formatge Clot de Botàs
- Pa ratllat
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre



Ratllem el formatge damunt un paper sulfuritzat. L’escampem bé, hi posem un alter paper al damunt i entre dos plats ho posem al micrones durant un minut i mig. Ho deixem refredar i ho separem dels papers.

Pelem  i ratllem la patata,  la rentem bé, l’ eixuguem amb un drap  i  la salem. Posem en una paella una mica d’oli  i quan estigui una mica calent hi posem la meitat de patata ratllada. Ho repartim per tota la paella, que quedi una capa ben primeta, i quan estigui daurat d’un costat la girem (com si fos una truita) i fem que es dauri de l’altre. En fem dues.

Netegem les carxofes, les tallem ben primes i les fregim fins que quedin ben cruixents.  Les salem i les deixem damunt un paper de cuina perquè perdin l’excedent d’oli.

Salpebrem les costelletes i les arrebossem amb pa ratllat. Les fregim en oli ben calent.

Muntem el plat posant una crep de patata, quatre costelles (amb els ossos mirant cap dalt) les carxofes damunt la crep ajudant a que les costelles no caiguin . Esmicolem la teula de formatge i la deixem caure al damunt.

Una manera bonica de presentar un plat tan clàssic com són unes costelletes de cabrit arrebossades, acompanyades amb producte de temporada i de proximitat.

Comentaris

  1. Hola Gloria. Vaya con qué cosa tan rica nos has sorprendido hoy. no hace falta decir que este plato lo pides en un restaurante y te dejan sin blanca jj. Cocina de alto nivel, eres fabulosa.
    Me ha gustado mucho todo y puedes imaginar lo que he sentido cuando he leído alcachofas jj. La boca se me ha hecho agua.
    Estupendo y delicioso plato.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Un luxe de presentació per un gran plat, el cabrit és tan delicat i amb aquest crep de patata... Quin goig que fan les costelletes!
    Bon cap de setmana.
    Palmira

    ResponElimina
  3. Esas costillas se ven divinas, de restaurante de estrellas michelin con una presentacion espectacular.
    Besos

    ResponElimina
  4. Todo un espectáculo Gloria!!
    Es como estar sentada en el mejor restaurante.
    Muy rico y muy combinado.

    Besos ♥

    ResponElimina
  5. This looks mouthwatering and I love how you present it too.

    ResponElimina
  6. Me encanta la receta. El toque de las alcachofas, me ha gustado mucho. Feliz semana ^.^.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides