Figues rostides amb pebrot dolç@Color y Sabor de Temporada
Color y Sabor de Temporada pel 22 de setembre... figues i pebrots.
Per primera vegada faig servir les dues propostes per fer el plat que us presento.
A veure què us sembla!
Necessitem:
- Un all
- Un pebrot vermell dolç petit
- Mitja dotzena de figues
- Una branqueta de farigola
- Oove
- Sal
- Una copeta del vi o licor que vulgueu, amb vi ranci queden d'allò més bones.
En una paella amb una miqueta d'oli posem a sofregir l'all laminat. Quan vegem que ens comença a agafar una miqueta de color (vigilant que no se'ns torri massa ja que llavors amarganteja, hi afegim el pebrotet vermell tallat a rodanxes primetes. Fem que faci xup-xup fins que el pebrot sigui tou. Aleshores hi afegim les figues tallades per la meitat, la copeta de vi, la branqueta de farigola i a foc lent fem que es cogui uns deu minuts més.
Posant-hi uns encenalls de pernil o de foie tenim un entrant de festa major, que aquests dies a casa nostra és festa grossa... la Misericòrdia!
Bon dia!! super original la teva recepta, amb molt sabor!! M'agrada molt :)
ResponEliminaPtnts
És tan fàcil que gairebé fa vergonya posar-la al blog.
EliminaCelebro que t'agradi
Ptnts
Glòria
Una mica de vi ranci a les figues, quina meravella! Plat de festa major i de dies de luxe !
ResponEliminaPetons i bona setmana,
Palmira
Palmira, un plat molt senzill de fer i que resulta moltíssim.
EliminaPtnts
Glòria
Llàstima que no t'agradin les figues!! Molt bona proposta i de fet les figues queden bones amb tot!!!
ResponEliminajejeje
No aconsegueixo que m'agraden i mira que ho intento.
EliminaPtnts
Glòria
Un plat...espectacular! Jo no sóc molt de figues però aquest sí que el tastaria!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Olga, jo l'he tastat i no! Però veure que a la resta els ha agradat ja em compensa haver cuinat les figues així.
EliminaPtnts
Glòria
Qué pena no estar en temporada de higos, con lo que me gustan. Me encanta tu receta y la guardo. Gracias
ResponEliminaUn abrazo
Clara