Galetes de te matxa
I segueixo amb el te matxa.
I avui us porto unes galetes... unes galetes de mantega amb te matxa, senzilles de fer amb les que sorprendrem a tothom. A veure què us semblen!
Necessitem:
- 120g de mantega en pomada
- 80g de sucre glas
- 1 rovell d'ou
- 200g de farina d'arròs Molí de Rafelet
- 10g de te matxa
Batem bé la mantega amb el sucre fins aconseguir una "crema" de color groc pàl·lid.
Hi afegim el rovell d'ou sense deixar de remenar.
Barregem la farina amb el te matxa i ho tamisem.
Quan estigui la massa lligada la deixem reposar 5 minuts, després la tallem a trossos i la tornem a treballar fins que ens quedi lligada una altra vegada (això ho farem fins a 6 vegades).
Fem un rotllo amb la massa, l'emboliquem amb paper film i la deixem a la nevera un parell d'hores. Si la deixem fins l'endemà no passa res, jo ho he fet així.
Posem el forn a preescalfar a 170º
Tallem les galetes i les posem en una plata de forn folrada amb paper sulfurat i les coem entre 15 i 20 minuts. Treure-les del forn i posar-les amb cura damunt una reixeta a refredar.
Sobretot, no passem dels 170º ni les deixeu coure més de 20 minuts perquè perden el color verd i agafen una tonalitat marronosa. Són bones igual però sempre està bé que també siguin boniques
Hola, ricas galletas y con ese color verde se ven bien originales.
ResponEliminabesinos
Buenas galletas y con este color mas atractivas a la vista.
ResponEliminaFeliz finde
Hola Glòria, quin color tan bonic!!. I el sabor de ser explosiu. 👍👍👍👍😘
ResponEliminaHola Gloria. Pues que quieres que te diga, que me parecen perfectas. Unas galletas con un precioso color y que sin duda habrán hecho las delicias de todos quienes hayan tenido la suerte de probarlas. no es mi caso y por eso lo lamento jj.
ResponEliminaDeben estar exquisitas.
Un abrazo.
Molt fan del te matxa! (buscant encara el te matxa verd intens??) ja en parlem! Ptns
ResponElimina