Patates aplastades @ColorSabordeTemporada
No hi ha dubte que quan pensem en l'acompanyament per a un tall de carn el primer que pensem és amb une patates... siguin fregides, al forn, al caliu...o com aquestes "aplastades" les patates sempre són un èxit.
Aquesta recepta la he vist un munt de vegades per les xarxes i avui . com que el repte @ColorySabordeTemporada em proposa cuinar amb patates m'he decidit a fer-les, La recepta és molt senzilla, es tracta de bullir les patates, aplastar-les, salpebrar-les i posar-hi les herbes que vulguem abans d'acabar de coure-les al forn,
Necessitem per a dues persones:
- dues patates mitjanes o quatre de petites
- oove
- sal
- pebre
- all
- julivert
Piquem all i julivert i el barregem amb una mica d'oli d'oliva- Ho reservem
Netegem bé les patates i les bullim amb aigua salada. Les deixem refredar.
Les posem en una plàtera que pugui anar al forn i les aplastem ajudant-nos d'una forquilla. Les sxalpebrem, hi posem al damunt una bona cullerada d'all i julivert i les posem al forn uns 20-25 minuts, només per sota, fins que s'hagin acabat de coure.
Acompanyant un bon bistec han quedat perfectes i he pensat que la propera vegada agafaré patates petites i al damunt hi posaré salsa per a patates braves...segur que ens agradaran també!
Aquestes patates diuen...menja'm!!! És l'acompanyament perfecte per la carn al forn . Prenc bona nota, Glòria!
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana!
Olga
I pel bistec a la graella😂😂😂😂
EliminaPtnts
Glòria
M'encanten les patates aplaastades amb totes les seves variants qué son infinites. Soles, no necessites res més per fer un àpat de 10 ;o)
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana,
Palmira
Saps que no n'havia fet mai.
EliminaEm sembla que seran un recurrent a casa nostra, de tant en tant, a partir d'ara
Ptnts
Glòria
Dons jo no l'havia vist... i m'agrada la idea.
ResponEliminaUna abraçada.
Una manera fàcil i bona d'acompanyar la carn...i perquè no el peix?
EliminaPtnts
Glòria
Quina recepta alhora sencilla i bonisima!!! Mol bon repte. Petons
ResponEliminaHo has dit perfecte...senzillíssima😉
EliminaPtnts
Glòria
Quin goig fan aquetes patates, hmmm
ResponEliminaVeritat que sí? Fan molta patxoca i són molt bones!
EliminaPtnts
Glòria
Hola Gloria,
ResponElimina¡Quin luxe de plat!.
Les patates són un acompanyament genial i aquestes es veuen de luxe.
Salutacions i bon cap de setmana :)
No deixa de ser un bistec amb patates😉
EliminaPtnts
Glòria
Hola Glòria. Fa anys vaig fer patates aplastades però al microones i les vaig anomenar, "flors". No quedaven tan bones i cruixents com les teves.
ResponEliminaM'encanten. Molt bona aportació.
Besets.
Potser feta la primera cuita al microones i acabades al forn...
EliminaPtnts
Glòria
Me gustan las patatas aplastadas y dan mucho juego tanto solas como de acompañamiento.
ResponEliminaPetons
Són un bon recurs aquestes patates Miquel!
EliminaPtnts
Glòria
Glòria, em va agradar l'idea i les he fet servir d'acompanyament en un plat de costellam de porc al forn amb mel i taronja. Ha sigut un èxit.
ResponEliminaGràcies i una abraçada.
Que delícia de patates per déu !!
ResponEliminaL'acompanyament perfecte per a una bona carn.
petons
¡¡¡Buenísimas!!! Con la salsa de bravas seguro que están genial pero a mí me gustan estas. Tengo que probar. Un saludo.
ResponEliminaMenuda pinta buena que tienen tus patatas aplastadas. Besos
ResponElimina