croquetes de llangonissa seca @CoockingTheChef
Primer @CookingTheChef després de l'estiu. Dani García, aquí podeu trobar totes les receptes que hem fet d'ell.
Aquest any m'està costant posar-me en marxa i m'ha costat decidir-me a participar, hi ha receptes molt asequibles d'aquest cuiner però la mandra feia que les anés descartant totes...imagineu-vos les no tan asequibles!
Al final vaig trobar una recepta tan, però tan fàcil que no he pogut dir que no. Són unes croquetes de salchichon malagueño, que el Dani García al seu restaurant La Moraga en diu croquetas de Cartama, i aquí les teniu versionades a la meva manera aconseguint un aperitiu diferent!
Necessitem:
- Llangonissa seca ( que no estigui massa seca)
- OOVE
- sal
- 75g de farina
- 1/2 l de llet
- una culleradeta de mantega
- ou
- pa ratllat
Com que la llangonissa ha d'estar tendra en vaig agafar dos pams i la vaig penjar en un lloc fresc durant tres dies i aleshores la vaig tenir al punt.
Fem la panada: posem la llet al foc amb la sal i la mantega; quan arrenca a bullir l'apartem del foc i hi tirem la farina. Es treballa bé amb el vatedor de varetes perquè no quedi cap grumoll i es torna a posar al foc, remenant constantment uns cinc minuts a foc lent.
Es retira del foc i s'hi afegeix la llangonissa seca, esmicolada i sense pell, Ho barregem bé i ho posem a la nevera d'un dia per l'altre.
L'endemà donem forma a les croquetes, les passem per farina, ou batut i després per pa ratllat iles deixem assecar una estona abans de fregir-les.
Això ho farem submergint-les en oli calent, no massa calent ni fumejant, fins que agafin un color torrat uniforme per tots els costats.
Es serveixen calentes i cruixents.
A mí em tornen boja les croquetes... quina pinta! Moltes mercès per participar.
ResponEliminaPetons
Aisha
Muy ricas seguro
ResponEliminaGenials aquestes croquetes!! La mandra t'ha donat una excusa molt bona per preparar-les!
ResponEliminaPetons
Palmira
Deuen d’estar boníssimes Gloria Ummm !!
ResponEliminaQue ricas las croquetas.besinos
ResponEliminaDoncs aquestes croquetes estan per mossegar-les! Jo aquest mes no he pogut, em vaig encapritxat d’una recepta difícil i mentre l’estudiava...allà es va quedar! A veure si el proper si!��
ResponEliminaaquestes vaig estar a puntet de fer-les, quina bona pinta, mare meva!!
ResponEliminapetonets!
Que curioses aquestes croquetes...ben originals!
ResponEliminaIgual. Tienen una pinta ideales y originales. Me encanta el color tostado.
ResponEliminaMolt bona pensada de croquetes. I amb molt bona pinta.
ResponEliminaPetons
Pues si que son sencillas estas croquetas pero deben estar buenísimas. La pinta que tiene en la foto que aparece el relleno, están diciendo "cómemo".
ResponEliminaSón molt originals, Glòria! I han de ser molt bones! Felicitats per la participació!
ResponEliminaPetonets,
Olga
De lo más original, ¡me gustan estas croquetas!
ResponEliminaB7sssss
Li deia a la taza de loza que qué tindrán les croquetes que ens enamoran d'aquesta manera! La veritat es que de llonganissa han d'estar boníssimes. Menys mal que t'hi vas posar. Gràcies.
ResponEliminaMe encantan estas croquetas, qué pasada , de longaniza seca. Deben estar buenísimas.
ResponEliminaBss