Compota de poma amb gingebre i curcuma @Color y Sabor de Temporada
Passejant per França aquest estiu passat quan demanavem una assiette de fromages sempre venia acompanyada d'alguna melmelada o chutney. Normalment melmelada de móres i chutney de mango, però hi va haver un dia que va venir acompanyada de compota de poma...però una mica diferent i com que no acabava de trobar-hi el què ho vaig preguntar...i vet aquí la compota d'avui, a veure què us sembla!
Necessitem:
- Un quilo de poma reineta
- 250g de sucre morè
- Gingebre fresc (al gust)
- Mitja culleradeta de cúrcuma
Hi afegim gingebre fresc ratllat (a gust de cadascú, depen de si us agrada més o menys picant) i la mitja culleradeta de cúrcuma. Ho remenem un parell de minuts més i ja ho tenim llest.
Si voleu que us quedi la poma a trossos ho podeu deixar així, si us agrada una textura més fina podeu donar-li, com he fet jo, un cop de batedora fins que tingui la textura que us agradi.
I aquesta és la meva aportació al @Color y Sabor de Temporada d'aquest mes d'octubre, cuinem amb cúrcuma !
Com que els formatges no m'agraden ni gens ni mica jo estic segura que aquesta compota la menjaria a cullerades!
ResponEliminaPetons i bona setmana
palmira
A casa en tinc un que tampoc és de formatge i se la menja sola!
EliminaPTNTS
Glòria
Yomi! Una receta facilita y con pocos ingredientes, se ve muy rica. Besos!
ResponEliminaAna, yo soy de recetas sencillas, y esta es un buen ejemplo.
EliminaPTNTS
Glòria
Seguro que le va fenomenal la curcuma a la compota, tengo que probarla.
ResponEliminaBss
siiii, casa perfectamente la manzana con la cúrcuma...y si le añades jengibre...mmmmmmm
EliminaPtnts
Glòria
De esta manera quedara mas buena esta compota con estos dos ingredientes.
ResponEliminaBonna setmana
Li dona un punt que la fa diferent Miquel. La picantor del gingebre junt amb la calidesa de la cúrcuma...mmmmmm
EliminaPtnts
Glòria
Hola Gloria. No he hecho mucho este tipo de preparados pero me encantan. Viendo el que has hecho de manzana has conseguido que la boca se me haga agua. Esa rodaja que has puesto acompañada de queso es toda una tentación.
ResponEliminaYo también me alegro al verte de nuevo.
Espero que lo hayas pasado muy bien.
Un abrazo.
Me lo pusieron acompañando una ensalada de quesos en Dijon y hasta que no he conseguido hacerla no he parado Juan! La verdad, está muy rica.
EliminaPTNTS
Glòria
Sencilla y sana receta, me gusta mucho esa textura y el colorcito que tiene!!
ResponEliminaBesos
Ha quedado muy rica Natalia.
EliminaPTnts
Glòria
A mi em sembla....perfecta! És tota una delícia! He tingut l'honor i el plaer de tastar-la!
ResponEliminaPetonets, Glòria!
Olga
L'honor ha estat meu de poder-te-la oferir Olga !
EliminaPtnts
Glòria
La provaré, té una pinta de 10!! petnts
ResponEliminaAmb aquestes pomes que trobes per la muntanya Silvia hehehe
EliminaPtnts
Glòria
Gloria la manzana con jengibre y cúrcuma tiene que estar deliciosa y con un sabor buenísimo!! La probaré!
ResponEliminaUn bst guapa.