crema de carabassa, pastanaga i taronja

Volia donar color a  la taula, però ho volia fer al començament... a les postres és més fàcil, sobretot ara que tenim un reguitzell de fruites ben acolorides ( maduixes, cireres, albercocs, préssecs...). Buscava una crema que fos fresca i sobretot ben vistosa... vaig veure  una crema de pastanaga i em vaig enamorar del color , així que amb imaginació i poca feina vaig una crema d'un vistós color taronja o carabassa que ens va agradar molt.


Necessitem:
  • Quatre pastanagues
  • 250g de carabassa torrada
  • El suc d'una taronja
  • Aigua
  • Oove
  • Sal
  • Unes fulles de menta fresca
Netegem bé les pastanagues, les tallem a rodanxes i les posem a bullir en aigua i sal.  
Una vegada cuites les posem en un pot, junt amb la carabassa torrada i uns 150ml de l'aigua de bullir-les. Ho triturem amb la batedora o amb la TMX fins que quedi una crema molt fina. Hi afegim un raget d'oli i ho seguim batent fins que s'emulsioni bé.
Ho tastem de sal i ho rectifiquem. Deixem que es refredi i abans de posar-ho en plats, bols o copes per portar-ho a taula hi posem el suc de la taronja acabada d'esprémer. Unes fulletes de menta acabaran de donar-li frescor a la crema que ens menjarem a temperatura ambient.


Comentaris

  1. Has conseguido lo que deseabas, te ha quedado un plato lleno de color y sabor, que tanto se puede comer caliente como frío ahora que llega el verano. Gracias por compartir esta nueva versión, me ha encantado.
    Un abrazo
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Volia el color, ja ho saps Blanca i no volia ni patata ni coco!!!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. M'encanta la crema de carbassa!! la provaré amb aquesta combinació! bona setmana! Petó

    ResponElimina

  3. M. Glória: Tres colors per una crema o una crema amb tres colors... els contrastos de colors d'aquets tres ingredients, és molt semblant donant-l'hi en aquesta crema, el gust d'una amanida, -pastanagues- carabassa,-un primer plat- i la taronja -postres.
    Molt aconseguida aquesta crema M. Glória¡¡ :O)

    ResponElimina
  4. Amb aquest color aquesta crema entra pels ulls! I el seu sabor és deliciòs, ens acompanya tot l'hivern per tenir vitamines i energia :o)
    Petons i bona setmana
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. I ara, al bon temps, fresqueta... amb el gustet de taronja és molt bona, almenys a nosaltres ens ha agradat força Palmira!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  5. M'encanta aquesta crema. Jo la faig sovint, però mai li he posat suc de taronja. Ja ho probaré!!
    Clara

    ResponElimina
    Respostes
    1. Li dona un puntet fresc i diferent Clara, ja em diràs!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  6. El toc de la taronja ha de ser molt especial!!!

    ResponElimina
  7. Les cremes de verduretes m'encanten, i m'apunto a provar aquesta amb taronja i tan taronja! un petó ;)

    ResponElimina
  8. Tres ingredeintes que casan fantásticamente en esta crema, deliciosa y sana sin lugar a dudas.
    petons

    ResponElimina
  9. MMmm.....m'ha agradat molt! Me l'apunto! Boníssima i amb una presència espectacular! Faré com tu...posaré les estovalles negres!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  10. Hola Gloria. La verdad es que le he cogido gusto a la calabaza jj y eso que casi nunca la había utilizado. Tengo que reconocer que da un sabor estupendo pero también te diré que en crema todavía no la he hecho pero todo llegará jj.
    Estoy seguro de que esta crema tiene que estar fabulosa. Un color muy llamativo que ya incita a coger la cuchara y comenzar a saborearla porque creo que estará sensacional. Una mezcla de sabores estupenda que sin duda convierte a esta crema en un lujo.
    Un abrazo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides