Orelletes d'speculoos, per celebrar el setè aniversari de la Dolça
I avui la Dolça i el No tot són postres a la cuina tornen a fer anys... ja en són set que correm per les xarxes, contentíssima de ser-hi i de compartir moments.
Vull recordar aquell dia quan, tímidament vaig començar i em vaig voler dir Dolça, per vergonya... mira que si ningú em fa cas, quina vergonya posar el meu nom :-) Per sort tot va anar millor del que jo esperava, i ara la Dolça i la Glòria ja són la mateixa persona i avui compartirem amb vosaltres aquestes orelletes per endolcir la tarda.
Necessitem:
Vull recordar aquell dia quan, tímidament vaig començar i em vaig voler dir Dolça, per vergonya... mira que si ningú em fa cas, quina vergonya posar el meu nom :-) Per sort tot va anar millor del que jo esperava, i ara la Dolça i la Glòria ja són la mateixa persona i avui compartirem amb vosaltres aquestes orelletes per endolcir la tarda.
- Crema d'especuloos
- Pasta de full fresca
Estirem la làmina de pasta de full i la untem generosament amb la crema d'speculoos (en cas de que no en tingueu agafeu Nutella)
Caragolem pels dos costats la pasta de full fins arribar al mig. Talleu, amb un ganivet esmolat, les orelletes, d'un gruix de més o menys un centímetre i les poseu en una safata de forn.
Les enforneu a 200º fins que vegeu que estan ben daurades, les deixeu refredar damunt una reixeta i amb un te fred... boníssimes!
Felicitats per aquests set anys, desitjo que en siguin molts més per poder gaudir de les teves receptes.
ResponEliminaUna abraçada
I de les vostres Sion!!!
EliminaPtnts
Dolça
Felicitats !!!
ResponEliminaEspero poder compartir i gaudir de les teves receptes molts anys més.
I jo amb tu Lolines!!!!
EliminaPTNTS
Dolça
ResponEliminaDolça/Glória; Per molt anys a totes dues¡¡
Salutacions Des de Badalona "ganxetes" :O)
Gràcies de part de les dues Josepb ;-)
EliminaPTNTS
Dolça
Dolça Glòria o Glòria Dolça...jejeje..Felicitats! has triat una llepòlia que triomfa sempre...farcida del que vulguis.
ResponEliminaLes orelletes les facis del què les facis sempre agraden, veritat Cristina???
EliminaPTNTS
Dolça
Una proposta senzilla i boníssima...bon estiu !!!!!!
ResponEliminaBon estiu Mamilu!!!
EliminaPTNTS
Dolça
MOLTES MOLTES FELICITATS, i que siguin molts anys més de Dolça!!
ResponEliminaLes orelletes són ben fàcils de fer i delicioses, amb speculoos no les he tastades mai, però és impossible que no estiguin bones.
Petons maca.
Són molt bones amb speculoos... bé, a mi , tot el que porti speculoos m'agrada Debora :-)
EliminaPTNTS
Dolça
Enhorabona Dolça o Glòria per la feina feta, ànims! Per cert aquestes orelletes deuen estar de mort!! On compres la crema d'speculoos?
ResponEliminaPetons
Anna
Anna, jo la vaig portar de Bèlgica. Però m'imagino que per les nostres terres deu haver-n'hi al Corte Inglès de Tarragona o en botigues especialitzades.
EliminaPtnts Dolça
Muchas felicidades por estos 7 años y te deseo que sigas mucho mas años con esta cocina tan buena y variada que tienes.
ResponEliminaY una propuesta muy fácil y golosa con la crema de speculoos.
Bon verano Gloria
Petons
Moltes gràcies Miquel!
EliminaPTNTS
Dolça
Moltes felicitats!!!!!!!
ResponEliminaxxxx
Muakis Manuel!
EliminaPTNTS
Dolça
Moltíssimes felicitats, Dolça!!!! Aquestes orelletes....les vull tastar!!!!
ResponEliminaPetonets i....per molts anys més!
Olga
Un muuuuuaaaaakkkk enorme Olga!!!!!!
EliminaPTNTS
Dolça
Muchas felicidades por estos siete años deleitándonos con estas recetas tan sabrosas.Bssss
ResponEliminaY que tú puedas seguirme Doris
EliminaPTNTS
Dolça
jajaj no sabia això de la Dolça i la Glòria!! aixxx si és que, moltissimes felicitats guapissima!!! unes orelletes ideals per la celebració! ens en faras arribar a casa?! petons
ResponEliminaJa no les puc fer arribar enlloc Roser... cap ni una en queda :-)
EliminaPTNTS
Dolça
Dolça (Glòria)! Per molts anys!!! Com passa el temps...
ResponEliminaHas fet unes ulleres delicioses, sóc una fan de la crema de speculoos i no és fàcil trobar-ne. Jo arraso el corte inglés quan fan alguna fira que en tenen. ^^
Molts petons i que per molts anys!!
A mi m'encanta la crema d'speculoos també i l'any passat en vam portar uns quants pots de Bèlgica... i encara en queda un heheh. Com que a Reus no tenim corte Inglés....
EliminaPTNTS
Dolça
Enhorabona per aquests 7 anys plens de coses bones i dolces!! i espero que en siguin molts més, m'anoto aquestes orelletes que han l'speculoos han d'estar per repetir! un petó!
ResponEliminaMoltes felicitats!!! Per molts anys i molts més encara :o)
ResponEliminaAmb aquesta doble identitat pots fer 2 vegades més dolços, oi?!
Aqueses orelletes són tot un perill,,, quan obro la crema de speculoos tinc un problema a la mà que porta la cullera del pot a la boca... sorprenent, oi?!
Petons
Palmira
Somo se la misma quinta ejej....muchas felicidades por estos 7 años que llevas compartiendo tus recetas y experiencias con nosotras....por muuuchos años más guapa. Por cierto qué originales estas orejitas, no he comprado nunca el ¨Speculous pero lo buscaré...bsts guapa
ResponEliminaBuenas días Gloria. Que manera mas rica y dulce que tiene para celebrar este séptimo aniversario, espero que sigas deleitándonos con tus recetas por mucho tiempo mas. Estas orejitas de hojaldre son deliciosas y muy fáciles de preparar.
ResponEliminaMuchas gracias por tus visitas y tus comentarios y deseo que pases unas muy felices vacaciones.
Un beso Paco
Ai, ai, ai, que tard que arribo, però encra sóc a temps de desitjar-li que sigui per molts anys!
ResponEliminaPetons.