Pop amb patates
Dia 20... DEL BLOG AL PLAT, i aquesta vegada ens ha tocat un blog una mica diferent, el DeCuina.net.
Quan ho vaig saber vaig pensar...uuuuffff quina feinada a trobar una recepta , ja que al blog de l'Starbase hi ha una mica de tot i a vegades el que ens passa per alt són les receptes de cuina. Però estic gratament sorpresa per la quantitat de receptes, moltes d'elles molt asequibles i faciletes de fer, dels pans ( dels quals en tinc uns quants d'apuntats) ... i al final m'he decantat per una recepta facileta, resultona i bona, però jo li he canviat el context, enlloc de fer-ne una carmanyola per anar a la feina la he reconvertit en una tapa per a un aperitiu o vermutet de diumenge.
A veure què et sembla Òscar!Necessitem:
- 1/2 quilo de pop
- Patates de mida petita
- Pimentón de la Vera
- All
- Oove
- Sal
Bullim les patates senceres i amb pell i les deixem refredar. Les tallem a rodanxes d'uns dos dits de gruix.
En una paella , amb OOVE, daurem uns allets tallats a làmines, hi afegim una cullerada generosa de pimentón. Hi posem el pop i ho remenem bé, finalment les patates vigilant que no se'ns defacin.
Amb una brotxeta punxem dos talls de pop i un de patata i ho anem col·locant en una safata. Hi aboquem l'oli amb els allets pel damunt i, acompanyat d'una cervesa ben fresca o d'un vermut de Reus...
Molt bona tria! La recepta és molt bona!
ResponEliminaMmmmm....una bona tapa!!! Gallega autèntica!!! Quan vulguis....vinc a fer el vermut a casa teva!!
ResponEliminaPetonets, Dolça!
Olga
un aperitiu de luxe!, i una presentació fantastica! (però...què és l'Oove?)
ResponEliminaGracies per participar un cop més i ara de vacances fins a setembre!
Oli d'oliva verge extra Mercè !!!!
EliminaPtnts
Dolça
Que me gusta y la presentación muy buena . Gracias cielo
ResponEliminamolt bona tria! m'encanta el pop amb patates! i mira que en menjo poc, però quan en menjo el disfruto com mai! bones vacances guapa! petons
ResponEliminaMira, es de la única manera que m´agrada el pop. Apart del popets amb çeba, clar!!!
ResponEliminaAixis com a tapa o trobo molt adient.
Petons Dolçeta....
Quin aperitiu més bo! a quina hora dius que podem arribar el diumenge :o)?
ResponEliminaUn clàssic però quin gust amb una canyeta fresca!!!
Petons
Palmira
A mí que no m'agrada el pop, aquesta tapa em fa replantejar-me les coses....i fent un vermutet a casa teva (ha, ha..!!) no et diria pas que no! Un petonet!
ResponEliminaQué originales así presentados, me encanta el pulpo y se ve bien rico el tuyo. bsts guapa
ResponEliminaM'encanta el pop però a casa no agrada... m'hauràs de convidar, je,je... ! me'n compraré una mica per fer-me aquesta tapeta per a mi sola!!
ResponEliminaEs un pincho delicioso!! Me encanta.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Que maravilla de plato.Me ha encantado tu bloc te espero esta semana con un post que va de fibras naturales para decorar, en elracodeldetall.blogspot.com
ResponEliminaBuf, saps que mai llençat a cuinar jo mateixa el pop tampoc. Em fa com respecte... i cada vegada el compro ja cuit. Algun dia m'hauré de llençar a la piscina! Aquesta versió en tapa m'agrada molt! I acompanyat d'un vermut de Reus encara més! ;) Bona tornada Glòria! Una abraçada!
ResponEliminaEl mes de amor y amistad es tan importante para muchas personas ya que es una epoca de armonia, acompañamineto y detalles,esta fecha se celebra dando
ResponEliminaCupcakes y Brownies compartiendo en familia o en pareja.
Buenas tardes Gloria. Que sensacional aspecto que tienen estas tapitas o aperitivos de pulpo que has preparado, una manera muy buena y original de presentarlo, sinceramente me encanta.
ResponEliminaUn beso Paco