Bunyols de patata
Dia 20, torna a ser dia de DEL BLOG AL PLAT, aquest juny tots estem DESTAPANT CASSOLES.
N'he trobat unes quantes de receptes per a fer i finalment m'he decidit per aquests bunyols de patata, això si amb algun que altre canvi... espero que a la Mercè no li sàpiga greu!
Necessitem:
- 2 patates mitjanes
- 4 cullerades grosses de farina
- 1 ou
- Una culleradeta d'all tendre i julivert picat
- Sal i oli
Bullim les patates amb pell. Les deixem refredar una mica, les pelem, tallem a trossos i sense deixar que es refredin les aixafem amb una forquilla, hi afegim les quatre cullerades de farina i l'ou mirant de remenar-ho bé que no ens quedi cap grumoll.
Ho salem i hi posem la culleradeta d'all i julivert picat i ho barregem bé.
Posem en una paella força oli i, calent però no fumejant , anem agafant culleradetes de massa i les anem fregint, sense donar cap forma regular als bunyols, són bonics ben desiguals i que de tant en tant tinguin alguna punxa. Quan estiguin ben daurats per tots els costats iguals els posem en un plat amb una mica de paper de cuina perquè llencin l'excedent d'oli i ja els podem servir.
Com a aperitiu els vaig posar dins d'una paperina, però en una safata i que cadascú vagi agafant els que vulgui... Que me'n dieu!!!!I ara, a esperar el DEL BLOG AL PLAT del juliol!!!
Segur que no li sap greu que hagis canviat un parell de cosetes. Tenen molt bona pinta i a casa no durarien ni cinc minuts!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana,
Palmira
No n'hi sap gens ni mica!!
EliminaA casa van volar en un tres i no res Palmira ;-)
Ptnts
Dolça
Els bunyols és una d'aquestes coses que és començar i no parar fins a deixar el plat net. I si són de patata, èxit assegurat! un petó i feliç cap de setmana!
ResponEliminaNo els havia fet mai de patata, els vam trobar d'allò més bo Evs.
EliminaPtnts
Dolça
Hola Gloria. Me encantan los buñuelos pero te diré que los he hecho muy pocas veces. Eso sí cuando tengo oportunidad y los veo me compro un cucurucho jj, los suelen dar así pero no son de patata.
ResponEliminaDe lo que si estoy seguro es de que aunque no los haya probado tienen que estar muy ricos. Al ser tan irregulares en su forma llaman la atención y parece como si te invitaran a coger unos cuantos y dar buena cuenta de ellos. Te aseguro que te iban a quedar muy pocos jj.
Que tengas un estupendo fin de semana.
Un abrazo.
Són tan facilets de fer Juan que no s'admeten excuses dient que no en fas mai heheh... I aquests són tres B...bons, bonics i barats!!!!
EliminaPtnts
Dolça
Noia..no m'imagino un aperitiu millor per acompanyar un bon vermut ganxet!!! Petonarros!
ResponEliminaAixí va ser Mònica!!!!
EliminaPtnts
Dolça
Unos buñuelos siempre son buenos así de patata y adaptados a vuestros gustos siempre es un triunfo asegurado. Buenísimos¡
ResponEliminaBon cap de setmana
peto
No sé perquè però els bunyos, tal com tu dius Miquel, siguin del què siguin sempre agraden!
EliminaPtnts
Dolça
Ahora me comía yo una tapita de esos delicioso buñuelos que tienen una pinta que pa que!!
ResponEliminaBesitos
Pues venga Raquel, que son muy facilitos de hacer.
EliminaPtnts
Dolça
Una molt bona proposta de la Mercè, i molt ben adaptada per les teves mans de cuinera!
ResponEliminaTenia moltes coses bones per triar la Mercè i la vaig encertar amb aquests bunyols!
EliminaPtnts
Dolça
Uns bunyols deliciosos!!! Com tot el que fas!!! Han de ser un començar i no parar.....
ResponEliminaPetonets,
Olga
Són de començar i no parar Olga, i vosaltres que sou vermuteros són una excel.lent tapeta de vermutillo de dia de festa!
EliminaPtnts
Dolça
Que rico pica pica para mi cena.Gracias por tu aportación.Doris
ResponEliminaGràcies a tu Doris, per ser tan entusiasta amb tot el que fem!
EliminaPtnts
Dolça
bona proposta aquesta! no ho coneixia i és super fàcil! petons
ResponEliminaPerò mooooolt fàcil Roser, ja ho veuràs!
EliminaPtnts
Dolça
Goita, nosaltres també hem participat amb uns bunyols... però de carbassó! Aquests de patata també els vaig clitxar, quina pinta!
ResponEliminaPetonets guapa
Sandra
De bunyols a bunyols i tiro perquè em toca!!!! Heheh Jo també vaig badar amb els de carabassó ;-)
EliminaPtnts
Dolça
Jo ja hem veig menjant-me aquests deliciosos bunyols de patata, amb un vermutet i a la terrasseta de casa....! És que ja estem en mode vacances, ha, ha...! Una gran elecció! En prenc nota! Un petonet!
ResponEliminaPresentats amb un vermutet, unes olivetes i a la terrasseta ...olor de vacances, ja ho diys bé Anna!
EliminaPtnts
Dolça
jajaja, però com vols que em sàpiga greu????, ben al contrari!, la gràcia de remenar blogs és precisament aquesta: canviar coses, adaptar-les al nostre gust, fer suggeriments... L'all i julivert em sembla un encert, i crec que a la propera els faré així. Moltissimes gràcies per participar!, com sempre!
ResponEliminaGràcies a tu, pel repte i per les teves receptes Mercè!
EliminaPtnts
Dolça
Uummm. Sempre vénen de gust els bunyols, oi? aquests amb el vermut de Reus, ideals ;-D
ResponEliminaIdeals...amb el vermut... Cristina!
EliminaPtnts
Dolça
Una manera diferent de preparar les patates, que per variar ja està bé. Semblen boníssims, aquests bunyols! Bona revetlla!
ResponEliminaMarta
Poden formar part dels entrants o pica-pica de la revetlla Marta!!!
EliminaPtnts
Dolça
Amb uns ingredients tan senzills queda un pica pica de luxe. M'agraden molt aquest bunyols
ResponEliminaPetons
Conxita
Mmmm Gloria Fantastica!! Son els bunyols de tota la vida però de patata que mai els he tastat!! Una idea genial, gràcies i un petó!!
ResponEliminano he tastat mai bunyols de patata! Han de ser deliciosos, ara amb una tapeta a l'estiu, a una terrasseta... Però per mi, jo també hi posaria ceba com la Mercè ;)
ResponEliminaQuins bunyols més originals!!! no els he provat però en faré!! bona revetlla!
ResponEliminaDeliciosus....portu el vermutet, guardem uns quansssssssss.
ResponEliminaPetons.