Melmelada de pebrot vermell escalivat
Comencem a fer menjades a l'aire lliure, sobretot calçotades i carxofades. I em podeu dir que no aprofiteu quan teniu aquelles brasses tan maques per fer una bona escalivada de cebes, pebrots i albergínies????
Nosaltres sempre aprofitem i d'aquells pebrots i albergínies n'acostuma a sortir un potet de melmelada de cada cosa.
Nosaltres sempre aprofitem i d'aquells pebrots i albergínies n'acostuma a sortir un potet de melmelada de cada cosa.
Necessitem:
- 250g de pebrot vermell escalivat i net
- 90g de sucre moré
- una cullerada de suc de llimona
Una vegada tinguem el pebrot escalivat ben net de pell, llavors i carbonilla el posem en un bol amb el sucre i la mica de suc de llimona. El deixem macerar un parell d'hores. Passat aquest temps veurem que ha fet suc, l'agafem, el triturem una mica i el posem en una cassola, fent xup-xup, a foc baixet uns 30 - 40 minuts fins que tingui l'espessor que a nosaltres ens agrada.
Posada en un pot, al bany maria mitja hora, etiquetada i al rebost: o com he fet jo perquè és poca quantitat, en un pot i a la nevera i per acompanyar formatges, filet o llomillo a la planxa... l'ús va a gust de cadascun de vosaltres!
Ostres!! pebrot escalivat! acompanyada amb formatge? mmmm quin pecat ;P
ResponSuprimeixAnnna
Pecat pecat heheh
SuprimeixPtnts
Dolça
Quina enveja! Calçotades :o( Però aquesta melmelada em sembla perfecta per tantes coses, genial!
ResponSuprimeixBona setmana,
Palmira
Segur que tu enlloc de calçotades fas altres coses que nosaltres no dem per tant...d'enveja gens ni mica Palmira!
SuprimeixPtnts
Dolça
Segur que tu enlloc de calçotades fas altres coses que nosaltres no dem per tant...d'enveja gens ni mica Palmira!
SuprimeixPtnts
Dolça
M´encanta. Jo també la faig, pro al costad de la teva....la meva me fa vergonya hasta explicarte-la. Un dia que ens veiem o faré si me promets no posarte a riure a carcajadas, que te conec!!!!!!
ResponSuprimeixPetons
Potser aquesta és més entretinguda de fer que la que fas tu Manu...heheh
SuprimeixPtnts
Dolça
Potser aquesta és més entretinguda de fer que la que fas tu Manu...heheh
SuprimeixPtnts
Dolça
Gloria quina cosa mes bona,,començàs el mes amb ganes de solet,,,o com diria aquella la caloret..
ResponSuprimeixAprofitar els caps de setmana de bon temps que la primavera té cops amagats Elena!!!!
SuprimeixPtnts
Dolça
M'encanta la melmelada de pebrot escalivat!! Jo també la faig però....no l'he menjat mai amb formatge!!! M'ho apunto!! A mi m'agrada molt amb anxoves!!!
ResponSuprimeixPetonets i.....bona setmana, Dolça!!!
Olga
No la he menjat mqi amb anxoves Olga. Ho faré aviat...torradeta amb mekmelada de pebrot i anxoves de l'Escala...mmmmm
SuprimeixPtnts
Dolça
No la he menjat mqi amb anxoves Olga. Ho faré aviat...torradeta amb mekmelada de pebrot i anxoves de l'Escala...mmmmm
SuprimeixPtnts
Dolça
La melmelada de pebrot és de les meves preferides. I amb el punt fumat segur que més bona!
ResponSuprimeixNi més ni menys bona Gemma , diferent!
SuprimeixPtnts
Dolça
quina bona pinta! si la de pebrot normal ja està bonissima, de pebrot escalivat ha de ser un escàndol! petons
ResponSuprimeixTé un puntet fumat que la fa diferent Roser
SuprimeixPtnts
Dolça
Esta mermelada me encanta,pero nunca la he preparado asi que tomo nota.
ResponSuprimeixBesets.
Ja tardes Mesilds!!!!
SuprimeixPtnts
Dolça
Ostres, aquesta em falta!!! l'apunto que sóc de fer melmelades...!
ResponSuprimeixAra ja la tens Teresa!
SuprimeixPtnts
Dolça
Una propuesta de mermelada bien buena y muy versatil.
ResponSuprimeixPeto
Queda bé amb tantes coses Miguel...
SuprimeixPtnts
Dolça
Què bona que és, i així casolana m'imagino que encara millor. Ja se'm fa la boca aigua veient aquests trossets de formatge per acompanyar-la... Un petó!
ResponSuprimeixEva... em sembla que tu ets tant formatgera com jo heheh... La melmelada és l'excusa per menjar formatges
SuprimeixPtnts
Dolça
Una gran combinació amb qualsevol formatge o per fer de dip de torradetes, m'encanta!!
ResponSuprimeix