Galetes de carabassa amb dues xocolates
Portem una setmana que a casa tot té color de carabassa, aquesta és la darrera de les receptes que hem cuinat. La resta ha fet cap al congelador i ja anirà sortint a poc a poc.
Unes galetes que no són seques, lleugerament flonges del mig i tenen un color preciós que encara les fa més apetitoses. A més són sanes ja que no tenen gens de greix... ideals, no us sembla?
Necessitem:- 125g de puré espès de carabassa
- 100g de farina
- 50g de sucre
- 25g de mel
- 1 culleradeta de cafè de llevat químic
- 1 ou
- Xocolata blanca de cobertura
- Xocolata negra de cobertura
Amb un batedor de varetes barregem el puré amb la mel i el sucre. Hi afegim l'ou i la farina barrejada amb el llevat.
Ens quedarà una barreja com unes farinetes espeses.
Agafem una safata de forn i hi posem un paper de forn o una làmina de silicona que untarem lleugerament amb oli. Agafarem una cullera de cafè i agafarem massa, fent muntets a la safata prou separats entre ells ja que en coure's les galetes es faran més grosses i es poden enganxar.
Uns 10-12 minuts al forn a 200º, fins que vegeu que estan cuites i les retireu amb molta cura ja que quan estan calentes són molt toves.
Una vegada fredes hi fem per damunt uns fils de xocolata blanca i uns de xocolata negra i les deixem fins que hagin pres.
Mmmmmmm unes galetes molt molt molt bones! M'encanta la idea, mai havia pensat fer-ne, pero crec que el sabor ha de ser molt bo i sorprenent! M'encantaria agafar-te una! Quina delicia! Glòria aniras a la quedada de bloggers de Tarragona?? Es que no sé que fer! Em fa vergonya! jajaja Petons,
ResponEliminaDoncs fan molt bona pinta! No he menjat mai galetes de carbassa però si pastís, i m'encanta... segur que les galetes també queden esplèndides! Per cert, m'agrada molt com les has decorat, queden molt boniques!
ResponEliminaTienen que estar riquísimas, la calabaza y el chocolate combinan perfectamente...besitos guapa
ResponEliminaTengo calabaza recien horneada asi que con tu permiso me las llevo...todo lo que lleva calabaza me encanta.
ResponEliminaBesets.
Mª Gloria, preciosidad de galletas las que has preparado, y la decoración de cine, creo que no se puede pedir mas.......saludos paco
ResponEliminaInteressants, sense greixos. A més, si es volen fer menys calòriques, sense la passada de xocolata també passen (tot i que no ens enganyem: amb xocolata deuen baixar molt millor!).
ResponEliminaM'agrada molt aquesta recepta perquè no té greixos, a casa hi ha qui ha de vigilar-ne la ingesta i aquestes galetes són ideals. Petons.
ResponEliminaMuy interesante, con tu permiso me llevo tu receta.
ResponEliminaNena,
ResponEliminaLa meva carabassa m'assembla que també acabarà congelada. Em surt per les orelles! Però a aquestes galetes els hi pegava una mossegada ara mateix!
Nani
Fan una pinta sensacional ja d'entrada, i la decoración amb xacolata t'ha quedar excel·lent. Felicitats !
ResponEliminaOOOoohhh!!! Què boniques!!! Aquesta carabassa l'has transformat en unes galetes de luxe!!!!
ResponEliminaPetons, Dolça!
Olga
Han d'estar 'buenisimas', tenen una pinta, petons !!
ResponEliminaDóna de sí, aquesta carbassa!! ha ha ha
ResponEliminaHummmmm aquestes galetes pel café m'anirien molt bé:
ResponEliminaPetons
Ja fa temps vaig fer unes galetes amb carbassa que van tenir molt èxit. I amb les dues xocolates queden precioses, a més de ser encara més bones!
ResponEliminaMmmm quina pintassa!!! no n'he provat mai de carabassa, però veient les fotografies crec que aviat hi posaré remei ;-). I a més són saníssimes, així no cal renunciar a un dolç!
ResponEliminaSi porten xocolata, són de les que poc hem durarien! a més, t'han quedat molt maques!!
ResponEliminaIdeals i sanes, com tu dius. Em sembla una convinació perfecte!
ResponEliminaA veure si m'aclareixo amb el twitter i no em perdo les teves publicacions :)
petons
pero que maques t'han quedat! i ben bones han de ser amb aquesta mescla!! m'encanta! petons
ResponEliminaque buenas deben de ser y te han quedado divinas solo con verlas ya dan ganas de comerlas y un acierto hacerlas de calabaza
ResponEliminapeto
Em semblen fantàstiques!, i això que no portin mantega fabulós...A més a més, la carbassa m'encanta!
ResponEliminaTe les prenc!
Quin repertori de receptes de carabassa que ens has fet!!! Jo que no surto de la crema de carabassa, que ens agrada molt...hauré de probar de fer-les no???
ResponEliminaHola Gloria. Vaya color tan bonito el que tienen estas galletas.
ResponEliminaSe nota que le has sacado un gran rendimiento a la calabaza y además creo que tienes reserva para otras ocasiones jj.
Estas galletas tienen que estar fenomenales. Cuando las he visto me han entrado ganas de coger alguna pero no he podido ¡mala suerte!.
Que tengas un estupendo fin de semana.
Un abrazo
Han de ser super bones i molt ben decorades.
ResponEliminaLa carbassa sempre funciona! aquestes galetes tenen molt bona pinta, uhmm!! salutacions,
ResponElimina