Bacallà amb farigola fresca
Avui us poso una recepta de cada dia, d'aquelles que es fan mentre es para taula o s'acaba de fer la verdura al vapor.
Ràpid de fer, senzill, amb pocs ingredients i boníssim... que més podem demanar a una recepta de bacallà!!
Necessitem:
- Filets de bacallà fresc
- Olives negres de l'Aragó
- Oli d'oliva DOSiurana
- Una copeta de vi blanc sec
- Una branca de farigola fresca
- Una mica de farina
- Sal
Agafem els filets de bacallà, els salem lleugerament, els enfarinem una mica i els passem per la paella amb oli, mirant que no ens agafin color.
Amb molta cura els deixem a la paella ( jo ho faig amb un wok) amb la pell mirant cap baix, hi afegim el vi blanc, la branca de farigola i les olives , a foc baix i remenant lleugerament perquè deixi anar una mica la gelatina ho deixem coure uns 6-7 minuts.
Es menja calent, però si en sobra, esmicolat en una amanida... és molt bo!
Una recepta original i molt ràpida de preparar. El toc de la farigola sembla interessant.
ResponEliminaJa m'ho posaré.
Una abraçada.
Dolça, si te digo que has preparado un bacalao fantástico me crees verdad,....pues si, un magnífico plato,.......saludos paco
ResponEliminaÉs llegir farigola i la recepta passa directament a la llista de plats desitjats. M'encanta el seu gustet tot i que crec que mai ho havia provat amb peix!!
ResponEliminaPetonets
Què fácil, senzill i deliciós te que ser aquest bacallà!!!!!
ResponEliminaMe'l apunto, perque sembla quelcom facilíssim!!!!!!!
Bona setmana guapa!!!!!
un bacallà, original, i ab el toc de farigola, bonisim
ResponEliminaA casa som ultra fans del bacallà, ultra fans. Aix, tinc gana!!! :D
ResponEliminaLa farigola li deu donar un puntet molt interesant...m'agrada molt.
ResponEliminaPetonets.
Un plat fàcil i bo, l'aroma de la farigola m'encanta.
ResponEliminaUna abraçada
Dolça, que bo aquest plat ràpid i senzill però fet amb molt de gust...
ResponEliminaostres, ha de ser un bon contrast la farigola amb el salmó! m'agrada! petons
ResponEliminaMolt bé, això de barrejar les olives amb el suqueta del bacallà. No hi tenim gaire tirada, a cuinar amb olives, no pas tant com els italians! Una recepta molt dietètica per posar-nos a punt per l'estiu!
ResponEliminaEl bacallà ens encanta amb totes les preparacions i aquesta no serà menys, amb farigola i olivetes Ummm
ResponEliminaPetons
Una recepta bona, ràpida i saludable, si senyora, ho té tot. I a més t'ha sortir amb rodolí. :) Petons.
ResponEliminaEl bacallà queda bo de qualsevl manera!!! Jo en tinc penjada una de semblant!!!
ResponEliminaPtnts
ResponEliminaDolça; La farigola , és d'aquelles herbes, que es diu; on no és pot posar...?
Amb bacallà queda que molt i molt bé, ràpid i senzilla de fer.
Salutacions "ganxeta"¡¡ :O) :O)
Feia molt que no passaba per aqui!!! No m'agrada massa el bacalla pero aquesta recepte te molt bona pinta!
ResponEliminaUn bacallà ben fàcil i ràpid de fer. M'agrada el toc de les olives negres!! Segur que ha de ser un encert!! Petonets guapa. MAR, de EQNME
ResponEliminaHola Gloria. Me encanta el bacalao de cualquier manera como se cocine y tal como lo has preparado estoy seguro que ha de estar para chuparse los dedos.
ResponEliminaUn lujo poder saborearlo.
Que tengas un estupendo verano.
Saludos
MMMmmm.....Dolça.....m'encanta aquesta combinació!!! Abadejo, timó i olives negres!!!! Que pensaves en mi quan has planificat la recepta????
ResponEliminaPetons!!!
Olga
Ara em dono compte que no em tornen a arribar les teves entrades al correu, no sé si és pel meu canvi de correu, però com que no tens l'opció de subscrure's no ho puc fer. Aniré seguint-te quan ho vegi al blog o potser hi ha alguna altra manera, no sé si tu ho saps.¨
ResponEliminaÉs una llàstima perquè com és ara aquest bacallà boníssim no m'ha arribat i no ho havia vist, ni el dia de les cireres...
Bé ja em diràs si puc fer res.
Petons.
Nena,
ResponEliminaNo tenir internet provoca això: perdre'm aquestes receptes tan bones. El bacallà ens agrada molt i amb farigola ni m'ho imagino!
Bon cap de setmana,
Nani