show cooking... a Tarragona
Dijous de la setmana passada al vespre, primer dia de fred. A les nostres terres acostuma d'anar acompanyat de vent, poques ganes de sortir, tan bé com s'està a casa, calentets, amb roba còmoda i sabatilles... Doncs no! cap a Tarragona, un show cooking m'espera.
Tres amfitrions: La Magistral, Provisions i Codorniu. La Magistral, un cafè & snack situat al col·legi d'advocats i farmacèutics de Tarragona; la Maria, la mestressa, una persona amable i treballadora que lluita per tirar el projecte endavant; el lloc, un espai amb classe, de decoració esquisida on des del primer moment et sents com a casa teva. Provisions, una botiga de menjars on ho podem trobar gairebé tot cuinat i llest per degustar, elaborat per un equip de professionals amb molta experiència fan les receptes més tradicionals i d'altres més innovadores amb productes naturals lliures d' additius i conservants. Codorniu, no necessita presentació!
Un show cooking on ens van presentar receptes per a Nadal, facils i ingenioses,
- - Uns aperitius
- - Amanida de mi-cuit amb vinagre de figues
- - Amanida de pasta a la llimona amb salmó fumat i ous de llissa
- - Filet de vedella amb salsa de formatge, quenelle de parmentier i bolets saltejats
- - Magret d'ànec amc Chutney de mango
- - Panettone amb crema de xocolata
- -Gelat de vainilla amb compota de Nadal
- Gran Codorniu Vintage2009 Pinot Noir
- Scala Dei Prior 2008
- Abadia de Poblet Intramurs 2011
- Séptima Tardío
Els plats van ser cuinats amb ingredients "AL POT PETIT HI HA...", BENFUMAT, LA BOELLA, BONCI, DELICIS DE PATO MALVASIA, RAFFA OLIVIER, SANDRO DESSI, SALSA MUI.
Sempre m'agrada dir: que bé s'està quan s'està bé. I en aquest cas no es pot dir altre cosa. Glòria, has fet una molt bona crònica. Tot era de molta qualitat. Enhorabona als organitzadors. I a tu per la companyia,
ResponEliminaNani
Au, com vas xalar!!! Quin show més exquisit!!!!
ResponEliminaPetons i....bon pont, Dolça!
Olga
uau, tot això vau tenir temps de fer?
ResponEliminaJa tocava fer showcookings fora de Barcelona, oi?
A veure quan també en fan a Sabadell :)
Ja us ho passeu bé, ja, aquestes cuineres, amb tot tan bo. Petons des d'aquí.
ResponEliminaOoohh tot això em vaig perdre??? És que un dia que fan quelcom a Reus, a Tarragona també...Sort que m'ho expliques!!
ResponEliminaPtnts
Hola Dolça. Y quien no lo pasaría bien en vuestra grata compañía y con esos manjares para saborear. La boca se me ha hecho agua viendo las fotos y leyendo la lista que preparasteis.
ResponEliminaLo debisteis pasar en grande.
Que disfrutes también de este fin de semana.
Saludos
Uaaauuuhh!! quina enveja que em feu!!
ResponEliminaTot fa molt bona pinta!!
està bé de saber q també es fan coses per aquí, q a vegades sembla que tot passi per Barcelona.
ptns!!
Quin festival, Dolça!! QUina enveja sana, ja tinc ganes de participar en un show cooking d'aquests! Petons
ResponEliminaQuin goig!! Renoi, Glòria sempre engrescada oi?
ResponEliminapetons,
Si que vau treballar!!! i passar-vos-ho bé segur que també!! bones festes!
ResponEliminaQue interessant!!! Quines bonrs idees!!!
ResponElimina