Tartaleta de calçots
Res de pitets i menjar-nos els calçots sense embrutar-nos... això ho deixem per al pix...., bé per als de l'àrea metropolitana ;-)
Quan tornem a casa sempre arribem amb "gènero" per reciclar, i si el que ha quedat són calçots podem fer receptes una mica sofisticades com aquesta o una senzilla i humil tartaleta que farà les delícies de petits i grans... però no la feu el mateix dia de la calçotada,espereu per fer-la un parell de dies!
Necessitem:
Un manat de calçots cuits
Un parell de cullerades de salsa de romesco
Una làmina de pasta de full
Ho posem al forn, ja preescalfat a 200º, fins que vegeu que agafa color. Ja teniu a punt un sopar, un primer plat , o talladeta a trossos una mica de pica-pica.
Facileta, i d'aprofitament!
Aquest cap de setmana tenim calçotada de pitet al terrat, jajajaja i espero que sobrin calçots per fer receptes tan xules com aquestes!
ResponEliminaPetons
Sandra
un hojaldre DELICIOSO, teniendo calçots, éxito seguro
ResponEliminaSe ve impresionante!!
ResponEliminaQue rico :D
Un besito linda
http://janakitchen.blogspot.com
Una bona manera de menjar calçots que em sembla molt millor que l'original, i bona manera de seguir gaudint de les seves propietats:
ResponEliminahttp://cuinescuina.blogspot.com/2012/02/els-calcots.html
Deliciós... i amb pudor de fum però amb la panxa plena! Una bona idea per menjar calçots d'una altra manera. Petons
ResponEliminaAquest any encara no he fet cap calçotada, ja va sent hora!
ResponEliminaEm sembla una idea perfecte, a mi m'agrada que sobrin calçots per poder fer-los després, m'apunto la teva proposta perquè ha de quedar boníssima!
Bonissima aquesta tartaleta!!!
ResponEliminañam ñam...que bona...petons
ResponEliminaQue bueno,me parece una idea genial!
ResponEliminaBesets.
jajaja sí, després d'aquest festí millor que espereu un parell de dies...!! jaja No us hi sobrarà un lloc, a la propera calçotada?? Perquè m'has fet venir una enveja... jaja
ResponEliminaUn petonàs! :D
Aquest any encara no hem fet cap calçotada, però aquesta es una bona manera de gaudir dels que sobren.
ResponEliminaPetons
Tiene muy buena pinta esta coca y los resultados me los imagino. Yo también he hecho una receta muy parecida y realmente en casa nos encantó a todos
ResponEliminaBesitos
rosa.
Una manera perfecta de menjar els calçots, que bons. Ahir vaig fer una calçotada i estan de vici.
ResponEliminaUna abraçada
quina pinta!! res millor que uns bons calçots!!!
ResponEliminaHola Gemma! Soc la Maite de la calçotada del darrer cap de setmana a Maspujols!
ResponEliminaJa he provat de fer la tartaleta de calçots i la veritat és que és una passada com queda de bé i de bona!
Et felicito i continuaré seguint el teu blog!
animo a tothom a provar de fer-la!
Una abraçada i fins una altre ocasió.
Maite
Maite, contenta de veure't per aquí. però em dic Glòria PTNTS
ResponEliminaNosaltres també som partidaris de fer calçotades brutes, com diem per aquí (i és un comentari políticament poc correcte) tornem a casa amb pudor de gitano...
ResponEliminaFa uns dies vam reciclar calçots arrebossats, per a la propera calçotada (i suposo que última d'enguany), intentaré amagar algun paquet de calçots per reciclar-los al teu estil :-)