verdures saltejades amb pasta
Fa més d'una setmana que tinc el wok de Valira a casa i encara no l'havia fet servir. He estat pensant en receptes per estrenar-lo però al final m'he decidit per una de senzilleta i ràpida. Poca feina, que ara amb la caloreta no em ve massa de gust passar massa estona a la cuina.
He fet un plat únic, aprofitant les verdures que tenia a la nevera, un tall de cap de llomillo per persona i un sobre de tallarines fresques.
Tallem en juliana les verdures, en el meu cas han estat una ceba, un pebrot verd italià, una pastanaga, un porro, una albergínia i un parell de grans d'all.
Tallem també els talls de cap de llomillo a tires i els marinem amb una miqueta de salsa de soja, sal i pebre mentre es couen les verdures.
Posem el wok al foc amb una miqueta d'oli i hi posem totes les verduretes tallades i les salpebrem. Ho anem saltant fins que vegem que estan mig cuites. Separem les verdures cap els costats del wok i en el "forat" que queda al mig hi posem els tallets de llomillo i els saltegem ajudant-nos d'una espàtula. Quan vegem que la carn ha agafat una miqueta de color la barregem amb les verduretes i ho seguim saltejant. Hi afegim la soja que hem fet servir per marinar el tall. Quan vegem que aquesta s'ha reduït, ho tastem de sal i pebre i ho rectifiquem en cas de que calgui, hi posem les tallarines que ja haurem bullit abans i les tindrem reservades, un parell de cops de canell per barrejar-ho tot ben bé i ja ho tenim a punt d'emplatar.
Em sembla que això dels cops de canell i el wok començarà sovintejar a casa nostra!
Hola Dolça, un bon plat per el dinar si señora,........paco
ResponEliminaUna estrena fantàstica pel super wok!! M'encanta la pasta amb verdures!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina estrena de la wok més bona! Per cert Dolça, per fer Noruega nosaltres vam contractar un circuit de la casa Condor molt complert. No t'has de preocupar de res i tenen uns guies boníssims. El circuit es diu Reflejos del sol de medianoche i està molt bé. La casa Condor treballa molt bé tot el que és Escandinavia. A veure si t'animes!!
ResponEliminaQuina bona estrena al nou wok!!
ResponEliminaI per molts anys a la Dolça!! ;)
Petons!
que plato más rico !!!
ResponEliminaUna bona estrena del Wok, jo encara m’he de posar a estrenar-lo
ResponEliminaPetons
La pasta ame encanta con verduras ..pero esa mermelada ..me ha cautivado ..apuntada queda ..hasta Septiembre desconecto ..bsss buenas vacaciones MARIMI
ResponEliminacuinar amb wok és molt saludable! a més les verdures queden cruixents!!!! bona estrena! petonets
ResponEliminapaco, si senyor, un bon plat únic per dinar!
ResponEliminaSandra, una estrena senzilleta, però va estar bé!
Sílvia, gràcies per les informacions, ens mantindrenm en contacte!
Mercè, gràcies de part de la Dolça ;-)
Marta y Cris, celebro que os guste.
Fem un mos, després de la superestrena de la Marta... poc tenim a fer, no et sembla?
garlutti, la confitura de sandia... realmente cautiva!
Judith, gràcies!
PTNTS
dolça
qui li pot dir que no a un plat de pasta així.. impossible!!..
ResponEliminaUna abraçada
Una recepta ben completa, boníssima, sens dubte!
ResponEliminaLa pasta i la verdura casen perfectament!!! jo sempre incloc verdura quan menjo pasta! una recepta ideal per l'estiu!! petons
ResponEliminaHola Dolça, muy buen plato as cocinado, me gusta mucho como lo as hecho, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Me encanta cocinar en wok, Dolça! Como siempre, un plato genial. Besitos!
ResponEliminaHola!
ResponEliminaAcabo de descobrir el teu blog, saltant de blog i en blog, i ja t'asseguro que el visitiré sovint.
A l'estiu últimament vaig curta d'idees, però el que vull són plats únics, més o menys ràpids de fer i que no em facin passar calor a la cuina.
Aquesta recepta més o menys adaptada (pollastre que tinc per la nevera en comptes de llomillo), serà el sopar d'avui!
Felicitats pel blog i segueix endavant!