panellets de pinyons
Me n'acabo d'adonar, aquesta serà la tercera castanyada que passo en companyia vostra i encara no us he posat la recepta dels panellets.
A casa només ens agraden els de pinyons, si en faig d'algun altre tipus acaben sobrant, per tant aquí teniu els nostres panellets de pinyons:

Necessitem:
- 1/2 quilo de farina d'ametlla
-400g de sucre
- 2 ous sencers
-4 rovells
- 2 rovells més per pintar-los per damunt
-250g de pinyons.
Barregem els rovells i els ous sencers, hi afegim el sucre i ho remenem fins que no es noti el granet. Hi anem afegint a poc a poc la farina d'ametlla fins que ens quedi una massa compacta.
Deixem reposar la massa un parell d'hores i després fem les boletes que arrebossarem amb pinyons i pintarem amb rovell d'ou.
Els enfornarem a forn mitjà uns 5 o 6 minuts fins que els vegem daurats.
Que vagi de gust... i BONA CASTANYADA!!
A casa només ens agraden els de pinyons, si en faig d'algun altre tipus acaben sobrant, per tant aquí teniu els nostres panellets de pinyons:
Necessitem:
- 1/2 quilo de farina d'ametlla
-400g de sucre
- 2 ous sencers
-4 rovells
- 2 rovells més per pintar-los per damunt
-250g de pinyons.
Barregem els rovells i els ous sencers, hi afegim el sucre i ho remenem fins que no es noti el granet. Hi anem afegint a poc a poc la farina d'ametlla fins que ens quedi una massa compacta.
Deixem reposar la massa un parell d'hores i després fem les boletes que arrebossarem amb pinyons i pintarem amb rovell d'ou.
Els enfornarem a forn mitjà uns 5 o 6 minuts fins que els vegem daurats.
Que vagi de gust... i BONA CASTANYADA!!
Aquests han d'estar moooolt bons, els de pinyons son els que mes m'agrden.
ResponEliminapetons
A casa també triomfen els de pinyons, tot i que jo sempre insisteixo a fer altres varietats ;)
ResponEliminaBona castanyada!
bona castanyada wuapa, i molt macos els panellets, a mi no m'agraden però són molt vistosos
ResponEliminapetons
¡qué buenos! este año no pensaba hacer, pero ahora me has animado! por cierto, hacía tiempo que no pasaba por aquí... me ha encantado también el bizcocho de la entrada anterior
ResponEliminabesos
el dia que som i encara no he ni comprat l'ametlla i els pinyons. a veure si m'hauré de conformar enguany mirant aquest teus tan bons...
ResponEliminaTe han quedado de lujo!Me llevo un par antes de que se acaben.
ResponEliminaBesets.
*Estan genial!!! jo crec que són els millors
ResponEliminaAquest any he vist alguns que són *super graciosos eriçons, carabasses...
*Muxus
Realment, com els de pinyons no hi ha res, jo en faig d'altres però el doble dels de pinyons!BONA CASTANYADA!!!
ResponEliminaHahahaha, Dolça, a nosaltres ens ha passat el mateix, no tenim la recepta de panellets al bloc, serà perquè no ens diuen massa res?!
ResponEliminaEls teus són fantàstics!
Quan sóm conscients de la feina que porta fer panellets, veiem que no són tan cars quan els compres a la pastisseria ( tot i que mai serà la mateixa satisfacció que quan són fruit de les teves mans )
ResponEliminaFelicitats, fan una pinta boníssima !
T'han quedat molt bonics!!! els de pinyons són els que agraden més a tothom!!!
ResponEliminaPetonets
Em fa l'efecte que això ens passa una mica a tots, lo millor de fer-los a casa es que els fas al teu gust :-)
ResponEliminabona castanyada per a tu també bonica, un petó!
Dolça; Els panellets són els dolços més representatius de la diada de Tots Sants, i dins de la diada els més representatius són els de pinyons, que molt bé ens has representat aquí, en el teu blog. Són per donar-hi una mossegada... Que vagi de gust Dolça¡¡ :-D :-D :-D
ResponEliminaA casa també són els que més agraden i cada any dic que només els faré de pinyons, però sempre acabo caient a la temptació de fer-ne d'altres classes!. I no queden pas a la safata!
ResponEliminaDoncs no ens barallarem, perquè són els que menys m'agraden a mi!, ja,ja...
ResponEliminaA casa hi ha de tot: la meva filla gran s'estima més els de codonyat, la mitjana els d'ametlla, el petit i el marit, els de pinyons, i jo... les castanyes i els moniatos! Amb un d'ametlla i un de codonyat ja en tinc prou.
I els de pinyons, que són els més entretinguts, són dels que en faig més: per als meus pares, per a un tiet, per a una amiga i per al maridet i el fill! Ja ho veus!
Doncs a gaudir, menjant aquests panellets tan ben fets!
Boníssims!! Jo també sóc de panelletes de pinyons, quanta raó tenen a casa teva! ;)
ResponEliminaTan deliciosos ♥
ResponEliminaEstupendos panellets!
ResponEliminaUn beso.
Els de pinyó són els que més èxit solen tenir! T' han quedat mol bé!
ResponEliminaQuè bonics t'han quedat i què bons!!!! tens raó a casa també els que més agraden són els de pinyons.
ResponEliminaPetonets
Tard, però ahir vaig menjar panellets!!! Una castanyada ha de ser amb panellets!!!
ResponEliminaPtnts