Coc amb anells de xocolata (37)

Quan vaig veure aquest coc va ser un "amor a primera vista" i em vaig prometre que el faria. I el vaig fer, com no podia ser d'altra manera, ja sabeu que jo no em resisteixo mai a fer un nou coc!



L'he fet unes quantes vegades, i mai aconsegueixo que les anelles de cacau em quedin ben marcades, per tant us envio a la recepta original perquè vegeu com és un tall d'aquest coc.
Si algú de vosaltres el fa i li queden bé les analles de cacau ja m'explicarà el truquet perquè la propera vegada em quedin millor. Ara bé, amb anelles o sense, és boníssim.

Necessitem:
  • -300g de sucre
  • -125g de mantega
  • -4 ous
  • -500g de farina
  • -una culleradeta de sal
  • - un sobre i mig de llevat
  • -400g de llet
  • - 100g de cacau en pols
Amb el batedor de varetes batre la mantega amb el sucre fins que estigui ben escumós.
Afegir-hi els ous d'un a un sense deixar de batre.
Barrejar la farina, la sal i el llevat i anar-ho incorporant a poc a poc a la massa anterior.
Al final posar-hi la llet i barrejar-ho bé.

Untem un motlle amb mantega i farina i hi posem la tercera part de la barreja. Ho empolvorem amb una mica del cacau en pols. Amb cura hi posem una altra tercera part de la barreja, ho empolvorem amb la resta del cacau. Acabem de posar-hi la resta de la massa.

Tindrem el forn a uns 200º i ho enfornarem uns 25-30 minuts.

BON PROFIT!

Comentaris

  1. Pues sabes que te digo? que a mi no me importa que queden bien definidas esas capas, solo me importaría que quedase para mi un trozo.
    Un beso.

    ResponElimina
  2. Hola: jo he mirat la recepta original però no tens res a envejar i encara millor, sort que poses les cantitats com aqui les entenem que si no....

    ResponElimina
  3. Doncs no sé per què no et queden els anells, però em penso que això no té cap importància. Aquí el que compta és que sigui bo i tingui bon aspecte, i aquests requisits els compleix amb escreix!

    ResponElimina
  4. Ets realment la reina dels cocs...Amb o sense anelles,segur no va quedar una engruna!A reveure.

    ResponElimina
  5. Potesr amb un motlle diferent... No ho sé, ara tinc curiositat per provar-ho jo ;)
    Però encara que les anelles no quedenin ben marcades, té una pinta deliciosa, es torna a confirmar que ets la reina dels cocs! :)

    ResponElimina
  6. Glòria, hauries de posar un comptador de cocs al lateral per a que sapiguem quants en portes 'a temps real' jajaja.

    Molt bó, tot i no sortir marcades les capes. Jo també penso que no és important però entenc que vulguis arribar a aconseguir-ho.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Espectacular aquesta coca,

    ha d'estar boníssima

    enhorabona :)

    salutacions

    ResponElimina
  8. Con anillas o sin ellas eso esta para comerselo sin pensar¡¡¡¡¡
    besos

    ResponElimina
  9. és d'una elegància divina, amb anells o sense, elegant!

    ResponElimina
  10. Espectacular!Te ha quedado super alto...los anillos no importa como queden,lo importante es el sabor.
    Besets.

    ResponElimina
  11. Però si está estupenduuuuuu
    No se perquè dius que no et queda be, jo el veig que está per donarli una gran mosegada.
    Un petó

    ResponElimina
  12. uummmm.... otra receta de bizcocho que imprimo para hacer, ¡qué pintaza!
    besos

    ResponElimina
  13. Este bizcocho se magnifico. Me gusta el resultado que tiene.

    TE sigo para conocer tus recetas.

    Saludos

    ResponElimina
  14. no m'estranya que fos un amor a primera vista si no hi ha més que veure-ho per enamorar-se, es veu delciioso, esponjós i amb el toc de la xocolata encara més bo.
    petons guapa

    ResponElimina
  15. Jo també sóc dels que crec que no et preocupis gaire per l'aspecte, que quan entra a la boca ja no el veus més!

    Per cert, el primer comentari és francament original...

    ResponElimina
  16. Ets la reina dels cocs!!! Què bo!! Com ja t'han dit en altres comentaris, crec que el menys important és allò que queden els anells de xocolate més o menys perfectes. El que compta com de bo deu estar. Ara mateix m'apunte la teua recepta. Salutacions!!!

    ResponElimina
  17. T'ha quedat perfecte, t'ha pujat un piló no té res a envejar a l'original.
    Petons

    ResponElimina
  18. mmm...boníssim! Agafo un trosset per esmorzar ;)

    Petons

    ResponElimina
  19. Buenísimo con o sin capas definidas, se ve tentador y debe de ser delicioso.

    Besotes

    ResponElimina
  20. Dolça; de bensegur que aquest coc -com dius tu Dolça- no es veuen les anelles, però... el paladar i el gust sí... d'un gust diví...
    ... un amor a primera vista, que en semblen dos que es mirin amb el mirall per a sota...
    QUe vagi de gust Dolça¡¡

    ResponElimina
  21. Ja veig que la majoria de vosaltres treu importància al tema de les anelles ben marcades. No és que no surtin, és que surten fluixes, o una si i l'altra surt barrejada... total que no m'acaba d'agradar a la vista, però us he de dir que al paladar és molt bo!

    Gemma, l'he fet amb tres motlles diferents i amb el que m'ha quedat millor és amb el de la foto.

    Oscar, no hi tinc comptador de cocs, però al costat de cada un hi poso entre parèntesi el núm, i aquest és el 37!!!

    surfzone, jo també el trobo original el primer comentari. Tenim seguidors de tot arreu!!!!

    Gràcies a tots!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  22. Hola Dolça!
    Despúsahir a la nit vaig fer aquesta coca i avui per a berenar ja no en quedava ni una engruna!!!
    Vaig fer la meitat dels ingredients, ja que a casa de moment només en som 2, en un motlle de plum cake.
    Quan el vaig desmotllar em vaig emocionar de veure les ratlletes de xocolate, però al tall... ohhh totes les linea barrejades!!! hehehe
    Continuaré provant a veure si em queda bé, perquè segur que repetim la recepta!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides