Petit dolç de compota de poma (17)
Per fer aquestes llepolies he necessitat:
- un pot d'un quart de quilo de compota de poma, si no la podeu fer a casa i encara sortirà més bo.
- 125ml d'oli d'oliva
- 100g de sucre
- 1 ou
-175g de farina integral
- 1 culleradeta de canyella molta
-1/2 sobre de llevat
Batre el sucre amb l'oli, afegir-hi l'ou i poquet a poquet la farina barrejada amb el llevat i la canyella. Quan tingueu un massa ben espesa afegir-hi la compota de poma.
Posar-ho en motlles, plens fins la meitat. Damunt posar-hi una capa de poma ratllada barrejada amb unes gotes de llimona i espolvorejar-ho amb una miqueta de canyella barrejada amb sucre.
Ho posarem al forn, ja calent a 200º, uns 15 minuts o fins que vegeu que han pujat i estan cuits.
us puc assegurar que han estat unes bones postres de FESTA MAJOR!
manzana y canela... puede haber una mezcla mejor??? Para mi gusto no, así que a falta de esas Fiestas me llevaré la receta para disfrutarlos
ResponEliminaUn saludo
Glòria, que bo, ha d'estar per llepar-se el dits.
ResponEliminaUna abraçada bonica.
Poma i canyella, són una ona parella. Han quedat genials.
ResponEliminaMuas!
Però que moooooolta festa major amb aquests dolços!!
ResponEliminaQuin goig de dolços :)))))
Que bo! Em sembla que ho provaré de fer per la festa major de Girona,però pensant-ho bé i tenint en compte que encara falta un mes, avançaré la provatura!
ResponEliminaBoníssim...segur!
ResponEliminaQue n'han sobrat???
Ptnts
Un conjunt perfecte, poma i canyella, ja puc notar el sabor d'aquest dolç, t'han quedat boníssims.
ResponEliminaPetonets
quina delicia! són perfectes per esmozar o berenar.
ResponEliminaptT
Ya lo creo que son de fiesta estos bizcochitos!Con esa compota de manzana,el exito estaba asegurado.
ResponEliminaBesets.
Quina sort gaudir d'aquestes postres tan dolces i bones en plena festa major... Una recepta original i senzilla, amb un resultat deliciós. I tens raó que al poma i la canyella són gustos de tardor ;)
ResponEliminaJa m'imagino el cor tendre d'aquest petit dolç de tardor. Bona elecció per a la Festa Major!
ResponEliminaDolça; volía posar un comentari, però t'has adelantat tú.
ResponEliminaUn bon postre de FESTA MAJOR¡¡
Que vagi de gust Dolça¡¡
Quina cosa més deliciosa... i amb canyella MmMmmMMmMM!
ResponEliminaUnes postres molt tardorenques per celebrar un cap de setmana de Festa Major!!!
ResponEliminaUnes postres del temps, si senyor! amb una taceta de cafè a la tarda jo en necessito uns quants , però estic a dieta!!!!!!!!!!
ResponEliminamolt petons veïna
Quina cosa tan dolceta i graciosa per coronar unes festes majors!
ResponEliminaGràcies per compartir la recepta!
Besades
quina bona pinta que tenen!
ResponEliminaara per esmorzar m'anirien perfectes :)
Com anell al dit em ve aquesta recepta... així podre donar una magnífica sortida a la compota de poma que em va sobrar d'una recepta que encara está pendent d'escriptura ... i amb perfum de canyella.... me la quedo!!
ResponEliminauna abraçada