Gràcies a tothom!!! HEM GUANYAT!

La setmana passada va ser complicada i divendres vaig tancar temporalment el bloc.
Divendres va ser també el dia que va sortir el guanyador del "Cuinar amb productes de la nostra terra té premi" de la web gastroteca.cat .
Els dos fets van passar simultàniament i jo me'n vaig assabentar de que entre tots m'havíeu fet guanyadora per sms i correus electrònics. No ho vaig mirar fins ben tard divendres a la nit. I que bé que ens va venir aquesta petita alegria en aquell moment!
Avui, que comencem a estar una mica més tranquils i a veure que gairebé tot és al seu lloc i que cal mirar endavant, me n'he adonat que no puc tancar ara, que he de ser aquí per donar-vos les gràcies, per dir-vos que ho heu aconseguit i que gràcies a tots vosaltres ara ens espera un magnífic cap de setmana a ELS CASALS.
Vosaltres hi vareu ser quan jo us ho vaig demanar, doncs jo ara també sóc aquí per compartir el moment amb vosaltres.
Gràcies a tots i totes. Estareu informats!

Comentaris

 1. Els Casals és una altra galàxia. Hi gaudiràs molt i fins i tot m'atreveixo a dir que 'lo fliparàs'.

  Es una proposta majúscula el que hi tenen allà!!

  ResponSuprimeix
 2. Moltes felicitats guapa!!! disfruta del cap de setmana, meravellòs que tindres.
  Un petonet
  Sé feliç

  ResponSuprimeix
 3. Un plaer ajudar-te a guanyar!! Dóna records a l'Oriol, la Marta, en David!! A tota la colla de Els Casals. Si pots, autoconvida't a fer un menú degustació al restaurant, al·lucinaràs!! Molts petons i ja ens explicaràs.

  ResponSuprimeix
 4. M'alegra saber q entre tots et vam poder ajudar a guanyar! Q ho gaudeixis molt!

  ResponSuprimeix
 5. moltes felicitats!!!!

  Pd: de veritat parlàven del meu bloc a rac1??

  pt!

  ResponSuprimeix
 6. Moltes felicitats, Glòria!!! La recepta i la seva pinta s'ho mereixen!!! Val a dir que el que he llegit deles tres, bé valia un premi...però si només n'hi pot haver una de guanyadora...
  En fi...que Els Casals és un lloc on es menja de primera i, no ho oblidis si et plau (perquè el sumiller és una persona de primera i molt preparada i inquieta!!!), s'hi beu de primera!!! Sempre tenen petites joies a mà!!!
  Salut i petons!
  Joan

  ResponSuprimeix
 7. Que bé, és maco veure que a l'altre costat de la pantalla hi ha força, GUANYADORA!!!

  I com avui ja és dilluns no et dessitjo un bon cap de setmana sino que ens expliquis que tal a Els Casals.

  Muas!

  ResponSuprimeix
 8. ...Felicitats guapa!!
  I pendent la visita als Casals...
  Ptnts

  ResponSuprimeix
 9. MOLTES FELICITATS!,sembla que el premi ha arribat en bon moment per a poder veure les coses de forma més agradable.A reveure!

  ResponSuprimeix
 10. Felicitats!!!!!!!!!!!
  Enhorabona, t'ho mereixes :)
  I volem crònica de l'estada als Casals, eh? ;)

  ResponSuprimeix
 11. Muchisimas felicidades!!!Me alegro mucho que ganaras.
  Besets.

  ResponSuprimeix
 12. moltes felicitats! els Casals és un lloc privilegiat, i a més és al Berguedà. Es menja molt bé i el servei és fantàstic. Que us ho passeu molt bé!

  ResponSuprimeix
 13. Enhorabona!!! Em fa molt content que l'hages guanyat, el premi!!! Salutacions

  ResponSuprimeix
 14. ENHORABONA¡¡¡¡¡¡¡ i que gaudeixis força el cap de setmana, que t’ho mereixes, esperarem la crònica eh?....
  Molts petons

  ResponSuprimeix
 15. Moltes feliçitats i una abraçada ben forta.

  ResponSuprimeix
 16. Clap-clap-clap, que t'ho passis bé! No deixis passar l'oportunitat de tastar l'arròs amb conill: brutal :-)

  ResponSuprimeix
 17. No estava jo seguint el concurs, tot i que porto el blog de club de cuines... veig per això que al post on s'explica el guanyador del concurs -que no l'havia fet jo tpoc-, els altres finalistes es queixen que havia entrat molta gent no registrada fins llavors al club de cuines per votar-te...

  http://blogs.clubdecuines.cat/clubdecuines.php?itemid=33588

  No he seguit el concurs, així que no puc valorar el què comenten, però en tot cas no m'agrada gaire que s'hagi creat aquest mal rotllo

  ResponSuprimeix
 18. Enhorabuena, disfruta a tope y cuentanos luego.
  Un beso

  ResponSuprimeix
 19. Dijous al vespre ja et vaig felicitar al post del "Dissabte 10 de juliol", perquè ja vaig veure que eres la guanyadora absoluta.

  Moltes felicitats, i que t'ho passis molt bé!!!

  ResponSuprimeix
 20. MOLTES FELICITATS i disfruta d'aquest premi tan merescut

  petons

  ResponSuprimeix
 21. Us contesto a tots a la vegada, ja us podeu imaginar del contenta que m'ha fet que entre tots m'hagueu portat als Casals (així coneixeré de primera mà aquesta altra galaxia!!). Però el que més contenta m'ha fet és veure com us heu abocat i m'heu mossegat amb tantes ganes (la coca s'ho val, jo ja sóc una mica gallina vella, jejej).

  Tot té un però... si el voleu conèixer aquí el teniu : http://blogs.clubdecuines.cat/clubdecuines.php?itemid=33588

  PTNTS
  Dolça

  PTNTS

  ResponSuprimeix
 22. Hola Glòria, primer de tot felicitats pel blog, l'he estat xafardejant una mica i m'ha agradat, sobretot la varietat de cócs que s'hi poden trobar.
  En referència al concurs, i sense treure mèrit a cap recepta, doncs crec que totes éren molt bones, tal i com diu en Roger una mica més amunt no m'agrada el mal rotllo que s'hi ha creat al voltant. Però si les coses no van funcionar tal i com havien de ser, era lògic pensar que tard o dora hi hauria un però.
  A Clubdecuines tothom hi és benvingut, ja t'ho vaig posar el primer dia a la recepta de les coques. He vist que deus haver eliminat les altres que havies posat recentment, llàstima perquè la de verd i groc la volia fer algun dia. He de reconèixer que m'ha sobtat trobar-ne 3 de noves ara de cop, si el problema era la falta de comentaris, tots tenim algunes receptes sense comentar i no passa res, però la participació ha de ser mútua més o menys (tampoc anem comptant els comentaris que deixem o rebem!).
  Bé no voldria entrar en una roda, suposo que m'he explicat bé, però tampoc tenia ganes de deixar-ho tot a l'aire.

  Bon estiu.

  PD: ja he tornat a trobar la de verd i groc, i alerta amb el chutney de pebrots vermells, que ha estat publicat avui a clubdecuines igual que aquí.

  ResponSuprimeix
 23. elisabet, ja veus que jo només dic que hi ha hagut un però... tota la resta us ho heu muntat vosaltres o qui sigui, jo no m'hi penso posar. Jo només vaig participar en un concurs i res més.
  Respecte a les receptes meves al clubdecuines, les he tret perquè hi havia un comentari bastant despectiu sota una d'elles i he decidit dedicar-me al meu blog i no dispersar les meves energies.

  el verd i groc el tens aquí, i qualsevol altra recepta que hagués publicat allí,tard o d'hora hagués estat aquí.

  La recepta del chutney és molt semblant, potser s'ha inspirat en la meva recepta. Pel que he vist és una persona novella en el camp i no deu saber que hauria d'haver posat d'on l'havia agafat.

  Gràcies per haver-te passejat pel meu bloc, i sempre hi seràs benvinguda!

  PTNTS
  Dolça

  ResponSuprimeix

Publica un comentari

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides