Coc de poma (27)
Després de les festes de Nadal i els seus àpats m'he decidit a fer un senzillet coc de poma per esmorzar. La veritat és que ve de gust una preparació poc elaborada després de tants torrons, neules i altres llaminadures nadalenques!
Necesssitem:
Muntem els ous amb el sucre fins que quedin a punt de cinta.
Afegim la mel i seguim barrejant.
Hi afegim la mantega a punt de pomada, després la farina i el llevat.
Ho barregem bé amb les pomes ratllades i ho posem en un motlle que haurem preparat amb farina i mantega perquè no s'enganxi.
Tindrem el forn calent a 200º i ho posarem entre 25 minuts i mitja hora, fins que vegem que està cuit.
Ara, deixem-ho tot i a preparar-nos, que demà ens espera Castellterçol!
Necesssitem:
- -3ous
- -150g de sucre
- - 2 cullerades de mel
- -200g de farina
- -150g de mantega
- -un sobret de llevat
- - 4 pomes (ratllades)
Muntem els ous amb el sucre fins que quedin a punt de cinta.
Afegim la mel i seguim barrejant.
Hi afegim la mantega a punt de pomada, després la farina i el llevat.
Ho barregem bé amb les pomes ratllades i ho posem en un motlle que haurem preparat amb farina i mantega perquè no s'enganxi.
Tindrem el forn calent a 200º i ho posarem entre 25 minuts i mitja hora, fins que vegem que està cuit.
Ara, deixem-ho tot i a preparar-nos, que demà ens espera Castellterçol!
T'ha quedat un coc fantàstic, te molt bona pinta i és molt original.
ResponEliminaPatonsss
Un pastel tremendamente delicioso!!
ResponEliminaBexinos wapa.
Caram, quina coca més bona!!!! MMMM!!!!
ResponEliminaMe encanta todo lo que lleve manzana.
ResponEliminaY ese postre tiene que estar realmente delicioso.
Un beso
Mmm...con esas manzanas, seguro que te han quedado delicioso!
ResponEliminaBesitos.
Ara mateix me'n prendria un bon tall per esmorzar, les coques de poma són les meves preferides!
ResponEliminaEstupendo bizcochito, fresquito con la manzana. me guardo la receta que me encanta hacer dulces con manzana.
ResponEliminaBiquiños
Tens tota la raó, els cocs de poma entren sense voler i sense tant de greix i pesats com els dolços nadalencs!! Qué passis un gran día a la trovada!!!! Petons
ResponEliminaAixo te molt bona pinta i la mel aqui dintre deu donar un punt diferent, no ho he provat mai...d'aquesta setmana no passa!
ResponEliminaMoltes gracies per la recepta.
Solo con ver el colorcito tan delicioso que tiene,se me hace la boca agua....esta de cine.
ResponEliminaBesets.
Dolça, hola guapa!
ResponEliminaTot un luxe començar el dia amb aquest Coc de poma :) Irresistible!Mmm!
Petonets,
Marina
coñis...yo juraria que dejé un comentario....se evaporó? o me lo comí con ese peazo tartaa!!!
ResponEliminabexinos wapa
Si senyora!, estic d'acord amb tu, a mi també m'agraden aquestes coques esponjoses per esmorzar i aquest coc t'ha quedat de cine. Una abraçada i esperem tornar-nos a veure aviat!.
ResponEliminaJa tens raó, ja, després de tant de torró ja tenim ganes de coes més lleugeres! Jo n'acostumo a fer per berenar i el que sobra ens el mengem per esmorzar.
ResponEliminaLa poma és molt saludable i els pastissos de poma sempre vénen de gust!
Petons
I per que no en portaves un tros que l’haguéssim sucat a la xocolata del Miró!!!!!
ResponEliminaUna abraçada
Dolça aquest coc ha de ser molt i molt bo! A nosaltres ens agrada molt els dolços amb poma i aquest és magnífic també per la seva senzillesa (s'agraeix molt després de tantes festes!). El farem ben aviat!
ResponEliminaPD: Ahir vem coincidir a Castellterçol però vem estar poca estona (vem marxar després de la xerrada de Sosa per un dinar familiar) i no sé si et vaig veure! Pot ser que estiguéssis dreta al costat del Manel?? A veure si en la propera trobada amb més calma ens coneixem!
Una abraçada!
què bo un coc de poma com el teu per esmorzar, i tant que be ve gust!
ResponEliminaVa ser un immens plaer compartir el dia amb tu, no saps la il·lusió que em va fer conèixer-te en persona. Moltes gràcies per venir. PEtons.
ResponEliminaAquests no decepcionen mai i sempre vénen de gust, per esmorzar per berenar i un tallet amb el cafè , a mes , aquest es veu tan flonjo , que ve de gust a qualsevol hora.
ResponEliminaUna abraçada, espero que sopessis molt be.
Mmmm... poOOooOOmaaa... no sabia que es podia afegir ratllada per fer cocs!
ResponEliminaPer a mi també va ser tot un plaer conèixer-te en persona :-D
Un coc molt bo, ens va agradar molt conèixer-te en persona
ResponEliminaPetons
T'ha quedat molt bé!
ResponEliminasi que ve de gust si després del torrons!
Una abraçada i bon any!
Sempre entren bé estos cócs de massana :)
ResponEliminaAixò de la mel li deu donar un bon gustet, ho hauré de provar.
Per cert, bon any nou!
Aquí desde decuina també ens sumem a la llista de fans en haver-te conegut en persona!!
ResponEliminaEl coc, també està mooolt bé. Pero m'agrada més el haver-te conegut 'in person'.
Dolça; Eiiiii...¡¡ els cocs de la Dolça de Reus... no poden faltar, i de poma... Eiiiii un altre cop¡¡.
ResponElimina:-D
Doncs ja t'he tornat la visita i com el teu blog t'he molt bona pinta, ja m'he fet seguidor... Els postres no són pas el meu fort (ni menjar-los, ni fer-los) però aquí tinc un bon lloc per aprendre.
ResponEliminaUna abraçada!.
Hola Dolça
ResponEliminaQe rico pastel de manzana.
Una delicia x
Avui he fet el coc de poma per els meus amics tothom me ha felicitat estaba molt esponjos i bonissim, a mes facil i rapit de fer,i economic.
ResponEliminaUna abraçada i gracies.