TRUFES

Una llepolia senzilleta de fer i que es pot tenir al congelador per quan et ve aquell desig de xocolata... o quan tens algú a prendre cafè.
Necessitem:
1 rajola de xocolata VALOR
1 rajola de xocolata LINDT ( mínim 70%)
1 pot de llet condensada LA LECHERA o EL CASTILLO gran
Fideus de xocolata

En una cassola, a foc ben lent, desfàs les xocolates, hi afegeixes la llet condensada i ho remenes bé. Ho deixes a la nevera d’un dia per l’altre.
Amb la barreja ben freda t’ajudes d’una cullera i vas fent boletes, que arrebossràs de fideus de xocolata.
Cada boleta la poses en un motlle especial per a trufes.
S’han de menjar sempre ben fresques.

Us poso l'enllaç per si voleu veure com va anar la 2a. sessió del Taller de cuina, on vam acabar de fer Trufes de xocolata , vam ensenyar la tècnica pe a fer magdalenes i vam fer el primer pas per a preparar uns coulants que acabarem el proper dia.

Comentaris

  1. Quina gana de provar una .... molt bona! petons, Montse.

    ResponElimina
  2. Mmmmmm, quina pinta que tenen aquestes trufes!!! Me les apunt per fer-les.
    Salut

    ResponElimina
  3. Caram, els alumnes d'aquest taller acabaran sent uns experts en dolços, eh? Quina varietat de receptes que els estàs ensenyant!
    Les trufes ben fredes són boníssimes, ja tinc ganes de veure el coulant ;)

    ResponElimina
  4. Ohhhh, i que faciletes de fer!!Tenen una pinta increible!!

    Petons maca.

    ResponElimina
  5. N' he de fer pel meu Sant per portar a la feina. L' any passat en vaig fer i aquest any ja me les demanen. Jo no les he fet mai amb llet condensada... però deuen ser boníssimes.
    ptns.

    ResponElimina
  6. hola wapa esta receta se parece a una que hacia yo hace años....pero no la misma.
    Un besazo.

    ResponElimina
  7. Deuen ser típiques de la gent de comarques, conec a ua Sra.de Salou...que els fa semblants!
    Ptnts

    ResponElimina
  8. Dolça
    La xocolata és la meva perdició, crec que en sóc una adicta. Això sí, de la bona xocolata!
    Aquestes trufetes son d'aquelles coses que saps com començar però no com parar oi?
    Una abraçada
    Mònica

    ResponElimina
  9. Ohhhhhhhhhh trufas que perdición, que fáciles y ricas están. Con tu permiso pruebo una.
    Un beso.

    ResponElimina
  10. Ummmm, pero que ricas estas trufitas!!!
    Un abrazo

    ResponElimina
  11. De buena gana me comia unas cuantas,el chocolate es mi perdicion.
    Un beso.

    ResponElimina
  12. Això està bé: fer receptes fàcils i boníssimes. Així s'engresquen els alumnes!
    Has fet un bon programa amb aquestes receptes tan variades.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  13. Holaaaa, siiiii, ahora ya me acuerdo de tu blog!! estaba en catalán y como no entendía nada me dió una rabia que no veas jajajaj, hoy he visto que tienes traductor, así da gusto!! ahora podré disfrutar de tus exquisiteces. Esquisiteces como estas trufitas, sencillas y ricas.
    Lo del taller de cocina una pasada no?
    un besoooo
    un besoooo

    ResponElimina
  14. Oh por favor aquí me has dado donde mas me duele, que buenas, un beso, pepa.

    ResponElimina
  15. Tot un èxit aquest curs pel que veig. Com gaudiu. Les trufes espectaculars. I fàcils de fer com a mi m'agraden. Salut!!!!

    ResponElimina
  16. jeje, les trufes vénen de gust a qualsevol hora, faci fred o calor!! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  17. A mi no m'agraden gens jeje. Sóc lo bitxo raro que no li agrada la xocolata, però me les apunto que segur que faré contents a uns quants xocolateros.
    Què bé us ho passeu!

    ResponElimina
  18. Montse, doncs són molt senzilletes de fer.

    Mini Chefs, quan les feu ja em direu com us han sortit!

    gemma, han vingut amb unes ganes enormes i cada dia fem una producció que ni La Poy (pastisseria il·lustre de Reus)jejej!

    vanesuky, realment, molt faciletes!

    Annafs, per Santa Anna ja xafardejaré el teu blog per veure com les fas tu!

    Fely, me parece que hay tantas recetas de trufas como cocineros. ¿Cómo es la tuya?

    Marta, em sembla que són unes postres universals que no tenen res a veure amb la nostra terra, n'he vist per tot arreu on he anat.

    Mònica, el teu nick delata la teva addicció xocolatera, jejej. Saps que faig jo perquè durin? Les congelo. Però quan la meva xiqueta era més petita les agafava del congelador d'amagat i com que estan tan dures alguna vegada li havia fet saltar algun braquet...

    sandy, las que quieras pero como no te des prisa...

    cris, me alegro que te gusten

    mesilda, a poca gente no le gusta el chocolate, pero de vez en cuando encuentras a alguien, y sabes qué...? mejor, más para mi!

    Margarida, vaig pensar molt quines receptes fer i com fer perquè no s'avorrissin mentre el dolç era al forn, i em sembla que me n'estic sortint!

    marisa, graaaacias! Ya sé que el idioma os cuesta pero la mayoría de bloggers catalanes tenemos traductor al castellano, al inglès i al francès... pAra que todo el mundo nos entienda! Encantada de tenerte por aquí.

    Pepa, también adicta al xocolate?????

    Olles, ganxeta, n'estic contenta, la veritat, tot i que el local no acompanya gaire!

    mercè, aquestes trufes, amb una copa de cava ben fresquet...una sobretaula ideal!

    bajoqueta... mira ja ha sortit la que no li agrada la chocolata, doncs la teva per a mi!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  19. Ai que bones son les trufes, i l'alumnat del teu taller fan una cara de satisfacció. Enhorabona, Glòria!

    ResponElimina
  20. Gràcies vermells, la veritat és que estic contenta de com ha anat el taller!
    Ptnts
    dolça

    ResponElimina
  21. Jo com sempre a contracorrent, a mi m'agrada que les trufes no siguin gaire fredes, d'aquelles que quan les toques les trobes tan flonges que sembla que s'hagin de trencar... que quan van a parar a la boca se't desfaci en un tres i no res.
    Bé, millor que calli que a aquesta hora, la panxa ja ronca :-D

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides