Panna cotta de torró @Làctics l'Esquella

Bon dia i bon any!
Fa uns dies vaig passar per Bellver i em vaig acostar a Làctics l'Esquella. Xerrant amb la Isabel vam estar donant tombs a unes possibles postres nadalenques que portessin algun dels seus làctics.
I amb mató hem fet aquesta pannacotta amb torró.

Necessitem


Ingredients 


250 g. de formatge mató, 
200 ml. de nata per muntar (35% mg), 2 fulles de gelatina neutra 
50 gr. de sucre morè
Una rajola de 200g de torró de xixona

Posem a hidratar en aigua freda les fulles de gelatina.



Barregem el mató, 180 ml de nata, el sucre i 150g de torró que haurem esmicolat bé.

Escalfem els 20ml de nata que ens quedaven i hi desfem la gelatina.

Ho afegim a la barreja que tenim feta, ho remenem bé i ho posem en gotets que deixarem refredar tota la nit a la nevera

Una mica abans de portar-ho a taula hi podem posar una capa primeta del torró de Xixona que tenim esmicolat, uns fideus de xocolata i ho acabem amb un cerdà o un carquinyoli.

Seguirem pensant, fent, tastant...amb producte de Làctics l'Esquella sempre és un plaer.




Comentaris

  1. Mmm...una superpanna cotta!!! Comences bé l'any!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Delicioso postre, te ha quedado riquísimo!!!
    Feliz 2020
    Besoss

    ResponElimina
  3. Panna cotta! Per què a casa no els hi agrada????
    Bona proposta!

    petons

    ResponElimina
  4. Hola preciosa,fa molt de temps que no puc estar entre vosaltres pero avui torno a reprendre el blog am molta ilusió,i amb trobu amb aquesta panacotta espectacular que fa una pinta , molt bon any també per tu guapa!!!!

    ResponElimina
  5. La presentación de los vasos ya es irresistible e imagino que el sabor también tiene que serlo

    Bon Any Nou!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars