Figues rostides amb pebrot dolç@Color y Sabor de Temporada

Color y Sabor de Temporada pel 22 de setembre... figues i pebrots.
Per primera vegada faig servir les dues propostes per fer el plat que us presento.
A veure què us sembla!

Necessitem:
  • Un all
  • Un pebrot vermell dolç petit
  • Mitja dotzena de figues
  • Una branqueta de farigola
  • Oove
  • Sal
  • Una copeta del vi o licor que vulgueu,  amb vi ranci queden d'allò més bones.

 En una paella amb una miqueta d'oli posem a sofregir l'all laminat. Quan vegem que ens comença a agafar una miqueta de color (vigilant que no se'ns torri massa ja que llavors amarganteja, hi afegim el pebrotet vermell tallat a rodanxes primetes. Fem que faci xup-xup fins que el pebrot sigui tou. Aleshores hi afegim  les figues tallades per la meitat, la copeta de vi, la branqueta de farigola i a foc lent fem que es cogui uns deu minuts més.

Posant-hi uns encenalls de pernil o de foie tenim un entrant de festa major, que aquests dies a casa nostra és festa grossa... la Misericòrdia!



Comentaris

  1. Bon dia!! super original la teva recepta, amb molt sabor!! M'agrada molt :)
    Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. És tan fàcil que gairebé fa vergonya posar-la al blog.
      Celebro que t'agradi
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. Una mica de vi ranci a les figues, quina meravella! Plat de festa major i de dies de luxe !
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Palmira, un plat molt senzill de fer i que resulta moltíssim.

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  3. Llàstima que no t'agradin les figues!! Molt bona proposta i de fet les figues queden bones amb tot!!!
    jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. No aconsegueixo que m'agraden i mira que ho intento.
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. Un plat...espectacular! Jo no sóc molt de figues però aquest sí que el tastaria!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Olga, jo l'he tastat i no! Però veure que a la resta els ha agradat ja em compensa haver cuinat les figues així.

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  5. Qué pena no estar en temporada de higos, con lo que me gustan. Me encanta tu receta y la guardo. Gracias
    Un abrazo
    Clara

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars