Galetes d'anxoves i olives @cuinem a 6 mans

Tornem a  fer un @Cuinem a 6 mans amb la Marta i l'Olga, però avui el fem del blog CUINEJAR de la Laura. Hem triat unes galetes d'anxoves i olives que ens vam menjar un diumenge ...amb un vermut queden perfectes!


  • Necessitem:
  • 2 cullerades de pasta d'olives negre La Masrojana
  • 6 filets d'anxova
  • 150g de farina
  • 25 g de farina d'arròs Molí de Rafelet
  • 60g de mantega en pomada
  • un ou
  • sal
Piquem les anxoves ben petites i les barregem amb la pasta de les olives negres.
Ho barregem amb la mantega amb pomada i l'ou.  Després hi incorporem les farines i un polsim de sal. 

Quan tinguem  la massa feta la posem a la nevera un parell d'hores. Després tallem les galetes i les posem a coure a 180º uns 10 minuts.


Les deixem refredar damunt una reixeta i ja les tenim a punt per treure el proper dia que fem el vermut...amb unes patates, unes olives, uns xampinyons marinats... 

Comentaris

  1. Un aperitiu diferent i molt original.
    Serà qüestió de posar-s'hi.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Ostres amb farina d'arròs! Aquesta si que no me l'esperava!
    Tinc pendent una recepta amb la farina d'arròs! A veure si trobo temps per fer-la, però ara amb panellets, alguna cosa per halloween (El que fa tenir un petit), galetes d'anxoves amb pasta d'oliva (com vosaltres)... O dormo una hora menys cada dia, o afegeixo un dia a la setmana, jejeje
    Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Darrerament estic canviant la Maizena per farina d'arròs i el resultat és boníssim!

      Ptnts
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars