Tatin salada de carabassa

I aquí em teniu, amb una tatin de carabassa salada...una proposta diferent .

Necessitem:
-una placa de pasta de full/brisa/de pizza
- carabassa
-espècies al gust( clau, cardamon, gingebre, pebre negre...)
-oove
-sal



Agafem la carabassa, la tallem a trossos no massa grossos i la posem en un bol, hi posem les espècies ( al nostre gust) de manera generosa i ho remenem bé mirant que tots els talls estiguin ben arrebossats.
Agafem una paella, hi posem oli, saltegem la carabassa fins que vegem que està tova.
La posem en un escorredor perquè
 perdi el màxim d'oli i la salem.
Posem la carabassa en un motlle rodó, al damunt hi posem la placa de pasta de full i ho posem al forn a 200° fins que vegeu que està cuita.
La traiem del motlle, girant-la , com si es tractés d'una truita de patata, i la posem al plat
 Al damunt hi podem posar un tall, ben fi, d'un bon pernil salat, encenalls de foie, o una mica d'un bon formatge curat tallat ben fi. 






Comentaris

  1. Moooolt original, Glòria! Sorprenent! Ha de ser superbona!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Tens raó, Glòria, una proposta diferent, i jo afegeixo, original i molt atractiva. En prenc nota.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agrada que t'agradi. Si t'animes a fe-la ja m'explicaràs.

      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  3. Una combinació genial, a casa les tartes salades amb carbassa sempre tenen molt éxit!
    Petons!
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. La primera que feia i va agradar força.
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  4. Aquesta tatin salada fa una pinta!!! Es que improvitzar queda de luxe!! Bona variació per a fer amb carabassa! Ptnts i molt bona setmana curta!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars