Tatin salada de carabassa
I aquí em teniu, amb una tatin de carabassa salada...una proposta diferent .
Necessitem:
-una placa de pasta de full/brisa/de pizza
- carabassa
-espècies al gust( clau, cardamon, gingebre, pebre negre...)
-oove
-sal
Agafem la carabassa, la tallem a trossos no massa grossos i la posem en un bol, hi posem les espècies ( al nostre gust) de manera generosa i ho remenem bé mirant que tots els talls estiguin ben arrebossats.
Agafem una paella, hi posem oli, saltegem la carabassa fins que vegem que està tova.
La posem en un escorredor perquè
perdi el màxim d'oli i la salem.
Posem la carabassa en un motlle rodó, al damunt hi posem la placa de pasta de full i ho posem al forn a 200° fins que vegeu que està cuita.
La traiem del motlle, girant-la , com si es tractés d'una truita de patata, i la posem al plat
Al damunt hi podem posar un tall, ben fi, d'un bon pernil salat, encenalls de foie, o una mica d'un bon formatge curat tallat ben fi.
Moooolt original, Glòria! Sorprenent! Ha de ser superbona!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Diferent i bona Olga!
EliminaPTNTS
Glòria
Tens raó, Glòria, una proposta diferent, i jo afegeixo, original i molt atractiva. En prenc nota.
ResponEliminaUna abraçada.
M'agrada que t'agradi. Si t'animes a fe-la ja m'explicaràs.
EliminaPTNTS
Glòria
Una combinació genial, a casa les tartes salades amb carbassa sempre tenen molt éxit!
ResponEliminaPetons!
Palmira
La primera que feia i va agradar força.
EliminaPTNTS
Glòria
Très original.
ResponEliminaMerci
EliminaPTNTS
Glòria
Aquesta tatin salada fa una pinta!!! Es que improvitzar queda de luxe!! Bona variació per a fer amb carabassa! Ptnts i molt bona setmana curta!!!
ResponEliminaInvents que surten bé Marta!
EliminaPTNTS
Glòria