Mona 2018 @ Cuinem a 6 mans
Fa dies que tenim aturat el @Cuinem a 6 mans i hem pensat que una mona és una bona manera de tornar-nos a engrescar ja que és una recepta que les tres hem de fer i que ens agradarà compartir amb vosaltres.
Així que, aquí ens teniu, a l'Olga, la Marta i a mi cuinant una mona a 6 mans per a tots vosaltres
Fem un pa de pessic i pensem com guarnir-lo, ja que el fillol és molt amant de la xocolata blanca...
Pel pa de pessic:
Per la cobertura:
Pels guarniments:
Preescalfem el forn a 200º
Batem els ous sencers amb el sucre a punt de cinta ben fort ( encara que no ho posi a la recepta original afegim-hi un polsim de sal que ens ajudarà).
Després hi posem la farina a poc a poc i amb molta cura mirant que no ens baixi gens la massa.
Preparem un motlle amb oli i farina, o amb esprai antiadherent, perquè no s'enganxi.Hi aboquem la massa i el posem al forn uns 20 minuts.
Una vegada fet i fred el pa de pessic l'obrim pel mig i la farcim amb una bona capa de melmelada de préssec. Posem la mona damunt una reixeta i ens disposem a fer la cobertura i a guarnir-la.
Així que, aquí ens teniu, a l'Olga, la Marta i a mi cuinant una mona a 6 mans per a tots vosaltres
Fem un pa de pessic i pensem com guarnir-lo, ja que el fillol és molt amant de la xocolata blanca...
- 6 ous
- 175 de sucre
- 200 g de farina
Pel farciment:
- Melmelada de préssec
Per la cobertura:
- 200g de xocolata blanca
- 200g de formatge mascarpone
- 100g de sucre glas
Pels guarniments:
- Ametlles laminades
- Ous de xocolata
- Plomes
- Pollets
- Xocolata ratllada
- ...(al vostre gust)
Preescalfem el forn a 200º
Batem els ous sencers amb el sucre a punt de cinta ben fort ( encara que no ho posi a la recepta original afegim-hi un polsim de sal que ens ajudarà).
Després hi posem la farina a poc a poc i amb molta cura mirant que no ens baixi gens la massa.
Preparem un motlle amb oli i farina, o amb esprai antiadherent, perquè no s'enganxi.Hi aboquem la massa i el posem al forn uns 20 minuts.
Una vegada fet i fred el pa de pessic l'obrim pel mig i la farcim amb una bona capa de melmelada de préssec. Posem la mona damunt una reixeta i ens disposem a fer la cobertura i a guarnir-la.
Desfem la xocolata blanca. Barregem el mascarpone amb el sucre glas i hi afegim la xocolata desfeta. Quan ho tenim com una crema homogènia ho aboquem al mig de la mona i deixem que es vagi cobrint. Els costats del pa de pessic els cobrim, ajudant-nos d'una espàtula, amb la glaça de xocolata blanca que va regalimant pels costats.
Posem ametlles laminades per tots els costats, omplim la part del damunt de xocolata blanca ratllada i acabem de decorar-la al gust del nostre fillol.
Esperem que li agradi !
Moltes mona, ha quedat molt maca. Petons.
ResponEliminaTan fàcil com vistosa!!!
ResponEliminaI fer feliç a qui la reb!!!
Un placer tornar al repte!!!
Ptnts
Jo em penso que li encantarà! Es veu espectacular! És un petit plaer fer les mones una mateixa, oi? I més si és pel nostre repte!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana!
Olga
Bona mona Gloria i segur que li encantarà a qui la reb. Bona semana
ResponEliminaUna abraçada
Aquestes mones han sortit genials! quina sort els vostres fillols!!!
ResponEliminaPetons i bona setmana!
palmira
Hola Gloria. Un bizcocho que creo será fácil de hacer con un relleno muy rico y con una cobertura deliciosa. Es todo un espectáculo la terminación que le has dado. Debe estar de rechupete. Exquisito.
ResponEliminaEspero que disfrutes de estos días de Semana Santa.
Un abrazo.