31.5.17

Amanida de tomaca, maduixes i bacallà


L'amanida d'avui és fruit d'un desig que m'ha estat perseguint tot el matí, no sé perquè però avui tenia ganes de Paula Coll. Si ho pregunto als meus companys de feina potser em trobaran algun trauma infantil, o alguna etapa no superada, o alguna insatisfacció que em turmenta i no em deixa viure ... i com que estic parlant d'un vinagre per si de cas no ho faré 😂
 L'únic que sé és que he estat tot el matí ( amb traumes o sense) que volia unes maduixes amanides amb Paula Coll 😋 
I una vegada a la cuina les maduixes han passat de ser postres a primer plat ja que abans he passat per la bacallaneria i he comprat una mica de bacallà marinat, amb l'idea de fer-ne un carpaccio. I ves per on, de les dues idees n'he fet una amanida ben plena de color, gustos i aromes.
 A veure què us sembla!
 Necessitem:

  • Una tomaca per amanir 
  • Un grapat de maduixes
  • Bacallà marinat
  • Escates de sal gruixuda
  • OOVE
  • Vinagre PAULA COLL ( en el seu defecte un bon vinagre de Xerès)


Tallem la tomaca a rodanxes ben fines , com si fessim carpaccio, i les col·loquem al centre del plat.
netegem i tallem les maduixes a daus, no massa petits i les col·loquem fent rotllana per la part de fora de la tomaca.
Al mig hi posem el bacallà, també tallat a trossos. 
Per acabar-ho podem posar una mica de cibulet o una mica d'olivada al damunt del bacallà.
I ho amanim amb unes escates de sal gruixuda, un raig d'oove i, per fi, un raig de Paula Coll.
Quina manera de menjar maduixes més bona!!!!! No us sembla?😉

21 comentaris:

  1. Les maduixes queden molt bé amb els peixos!! I si a sobre hi poses Paula Coll, ha de ser brutaaal!! Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les hauré de tastar amb sardines també !
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. Jo no tinc Paula Coll però la faré igualment! Ha de ser una autèntica passada!
    Quin combinació més original!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com diu la Marta les maduixes amb peix queden perfectes!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  3. Es curioso esto de las fresas, o de los ingredientes en general, cosas que antes eran impensables ahora se hacen con total normalidad. Hace algunos años la fruta era fruta y se comía como tal, nada de usarlas en ensaladas, era como un pecado jajaja

    Mi madre toda la vida ha comido las fresas con vinagre, de Jerez, de mi ciudad, no podría ser de otra manera.

    Espero que tú con esta ensalada tan fresca y original hayas salido de tu antojo :) sin nada de traumas jajaja

    Petons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé quina tonteria em va agafar amb el PaulaColl 😂😂😂😂ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. T'ha quedat de luxe!!! Quina boníssima combinació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I bonica al plat, no et sembla Clara?
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  5. Una combinación curiosa pero que seguro que queda fenomenal!

    Besos

    ResponElimina
  6. Me parece una ensalada muy colorida y rica a la vez, se puede pedir mas? creo que no.
    Un petò

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fresquita Raquel...que con wl calor que está haciendo se agradece!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  7. La combinació del tomàquet, les maduixes i el bacallà ha de ser molt bona! El contrast entre la fruita i el salat m'encanta i aquesta amanida ha de ser refrescant i bonsíssima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I el punt d'un moooolt bon vinagre ho arrodoneix Neus
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  8. Una bona amanida, tot sabor :) i ben fresqueta!! ptnts.

    ResponElimina
  9. M'havia perdut aquesta entrada, em sembla una gran combinació d'elements a més de ser d'aquells plats que entren per la vista.
    Una abraçada.

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.