2.10.16

Magdalenes màgnum de xocolata i ametlla

La setmana passada a la feina vam fer una juguesca, jo els deia que no, que de Manlleu tornaria amb les mans buides, que seguiria a la llista d'eternes finalistes...ells em deien que si, que aquesta vegada si...
Què ens hi juguem?
Qui guanyi portarà esmorzar divendres vinent!
I amb molt de gust ho he fet :-)


Necessitem:


  • 100g de chocolata negra
  • 100g de mantega 
  • 70g de sucre
  • 3 ous
  • 70g de farina d'ametlla
  • 70g de farina
  • 10g de llevat químic
  • 100g de perles de xocolata
  • uns quants palets d'ametlla

Desfem al bany maria la xocolata i després hi afegim la mantega. Una vegada tor desfet ho barregem bé i ho deixem atemperar.
Muntem els ous amb el sucre a punt de cinta ben fort, hi afegiu a poca poc perquè no us baixin les dues farines i el llevat, la xocolata amb la mantega i al final de tot les perles de xocolata ( reserveu-ne unes quantes per si len voleu posar al damunt.
Omplim motlles de magdalena grossos amb aquesta barreja, hi posem al damunt uns quants palets d'ametlla i unes perles de xocolata i hoposem un mínim d'una hora a la nevera.

Posem el forn a preescalfar a 180º i quan ja el tinguem calent, i només per sota hi posem les magdalenes, directe de la nevera, i en un quart d'hora més o menys les tindreu a punt. Per asegurar-vos que estan cuites les podeu punxar i veureu que el bastonet surt net quan ja estan a punt.

La recepta la he agafat del blog bocados dulces y salados, hi he fet unes lleugeres modificacions però ha sortit...mmm, i a vosaltres com us sembla que ha sortit???  :-)


15 comentaris:

  1. Jo també hagués estat segura que guanyaves!!! I amb quin esmorzar que els vas premiar!!! Felicitats!

    ResponElimina
  2. A mi em sembla que.....perfectes! Com tot el que fas! Deuen ser boníssimes! Ja deuen estar esperant el proper dia que portis esmorzar....
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  3. Ummm que buena pinta tiene!!! me encantan de chocolate

    ResponElimina
  4. Enhorabona!! Ben merescuda! Es clar que amb o sense premi a la feina els hi pots portar l'esmorzar quan vulguis! I quan es cansin cap a casa meva!
    Petons i bona setmana!
    Palmira

    ResponElimina
  5. Amb una magdalena reventas no? jaaajaajaaa. Tope!!!!!!!
    Petons Dolçeta......

    ResponElimina
  6. ufff quina pintorra!!! m'agrada molt tot el que dur! ideal pel cap de setmana ple de plaer!! jeje petons

    ResponElimina
  7. Uummmmmmmmmmmm seguro estan de muerte relenta no lo siguiente ,pena de no poder dar cuenta de una me pierde el chocolate,te han quedado de relujo.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  8. Enhorabuena Gloria por el premio.Ya te vi por las redes y me alegre mucho.Esta apuesta la has pagado con mucho gusto y ademas es que están de vicio estas magdalenas.
    Bona setmana
    Peto

    ResponElimina
  9. Muy buenas esas magdalenas y my bonito el blog, me quedo en él.
    Un beso. Con sabor a huerto blogspot.com

    ResponElimina
  10. Enhorabona pel premi i aquestes magdalenes han de estar per llepar-se als dits. Ara per esmorzar te'n agafaria una.
    Petons

    ResponElimina
  11. Glòria,,estan estupendes,quina alegria que algú porti un esmorzar tan suculent.un petó.👏

    ResponElimina
  12. Tienen una pinta excelente estas magdalenas ,de buena gana me marcharia con un par de ellas para la merienda
    besinos

    ResponElimina
  13. Quin berenar més bo faria si en tingués... quina bona pinta fan! petons

    ResponElimina
  14. Pues cómo me van a parecer, lástima no poder probarlas, pero por la foto me parecen de película

    Petons!!

    ResponElimina
  15. Muy ricas, seguro que no dejaron ni las migas¡¡¡¡, besos

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.