5.3.16

Dinem amb la Ching-He Huang @CookingTheChef

M'estreno a @Cooking The Chef. Quan vaig rebre la proposta amb el nom de la xef, xinesa, de la qual havia de cuinar recepta vaig  pensar : - Glòria, i a tu qui t'ha manat posar-te en aquests embolics?
Després, remenant i buscant entre les seves receptes, m'ho he passat bé, he xalat i , sorpresa, he trobat una pila de receptes senzilles de fer i molt bones.

Vaig triar un segon plat i  vaig acompanyar-lo d'una amanida de tomaca... Només em va faltar temps per fer unes postres d'aquesta xef, però no em vaig acabar de decidir... 
Després de la tria ... a buscar els ingredients, a casa som poc de menjars exòtics i tret de la salsa de soja no tenia res de res. Vaig fer cap a un súper "xino" que hi ha al carrer Misericòrdia de Reus, seguint els consells de la Marta ... va ser com anar a la Xina comunista, quin súper!!!! , però vaig sortir amb tot el que necessitava... gingebre fresc, salsa d'ostres, salsa de soja, vinagre d'arròs, brots de bambú...

A veure que us semblen els dos plats que vaig fer:

Amanida agredolça de tomaca

  • -300g de diferents tipus de tomàquets d'amanir tallats a trossos
  • -2 cullerades de vinagre d'arròs
  • -1 cullerada de salsa de soja
  • -1 culleradeta de sucre moreno
  • - Cebollí
Barregem el vinagre d'arròs, la salsa de soja i el sucre moreno.
Tallem els tomàquets a trossos, més o menys de la mateixa mida, i ho posem en un bol.  Ho amanim amb la barreja anterior i ho espolsem generosament per damunt amb cebollí picat.

  • - 4 cullerades d'oli (a la recepta el posa de cacauet) d'oliva
  • - 2 ous
  • -1 dent d'all
  • -1 cullerada de gingebre fresc ratllat
  • - 200g de filet de pollastre tallat petit
  • - 1 cullerada de xerès sec
  • - 1pastanaga tallada a dauets
  • - 50 g de cogombrets picats
  • -50g de bolets secs ( en el meu cas van ser trompetes de la mort)
  • -120g de brots de bambú ( no els vaig trobar frescos, els vaig posar en conserva)
  • -1 culleradeta d'oli de sèsam torrat
  •  -un polsim de  pebre blanc molt
Hidratem els bolets secs.
Al wok, amb una mica d'oli, fem una truita amb els dos ous, la tallem a trossos petits i la reservem.
Hi posem una mica més d'oli i, al mateix wok saltegem l'all i el gingebre. Hi afegim el pollastre tallat a talls petits, quan vegem que està mig cuit hi afegim el xerès sec i ho removem bé.

I incorporem les pastanagues i els brots de bambú i ho seguim removent
Després els bolets rehidratats i els cogombrets picats ben petits i ho barregem ben barrejat.
A punt d'enllestir el plat hi afegim la truita talladeta, hi posem la salsa de soja, l'oli de sèsam, el pebre molt, ho barregem bé i ja ho podem emplatar!

Vaig servir el pollastre Mu Shu , amb un bol d'arròs integral bullit i l'amanida agredolça de tomàquet, i vam gaudir tant menjant-nos-ho com jo ho havia fet triant, buscant ingredients, i cuinant-ho.
Si voleu veure totes les propostes que hem fet a partir de les receptes d'aquesta xef aquí les teniu! Gaudiu mirant-les i encara més, cuinant-les!

28 comentaris:

  1. Pues me sembla una bona tria la qie has fet. La amanida, pots estar degura que la probaré i el pollastre, m'encanta com l'has cuinat. Ven vinguda a aquesta boja familia cuinera.....
    Petons

    ResponElimina
  2. Hola, has escollit tot un plat deliciós.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Gloria! has escollit molt be, a mi em fas aquest menu i jo estic encantada!!!! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encantats van estar a casa Silvia!!!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. Debíen disfrutar els de casa teva??? hagués pogut venir jo i tot!! Fan molt bona pinta!! ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si...van xalar...i tu no vas venir perquè no vas voler Marta!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  5. Gloria esta tot fantástico..has triat molt be. Un pero.

    ResponElimina
  6. Doncs a mi em sembla fantàstic!! A mi m'agrada força el menjar oriental: estic segura que m'hauria posat les botes dinant a casa teva! :) I la chef... no la coneixia i la trobo molt interessant! Una estrena estelar!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc la coneixia i ens ha agradat molt. Anirem fent visites al seu blog!!!!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  7. Quin dinar més bo.
    Això s'avisa i venim tots, jaja
    Petons guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però si tu ja estaves ocupada amb el teu dinar xinès Montse!!! Heheh
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  8. m'encanta i m'apunto a aquest dinar! fabulosíssim!! un petó!

    ResponElimina
  9. Quin menú més bo, Glòria!!! Una bona manera d'estrenar-se, oi? Doble recepta!!! I tan bona la primera com la segona.
    Són receptes sense gaires complicacions, però molt saludables. M'ha agradat molt la teva proposta.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. De seguida vqog tenir clar qie en faria dos Margarida..
      I ens van agradar molt les dues!!!!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  10. UUaaauuuu!! T'has llençat de cap al repte!! Dos plats de luxe!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. La vaig trobar assequible aquesta cuinera..
      I mira k em vaig mig espantar al començament...però una vegada m'hi vaig posar tot va anar sobre rodes Olga!!!
      Ara a pel proper...aquest de casa!!!!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  11. Mmmm buen menú!!! Con este reto hemos disfrutado cocinando y los de casa también.
    A mi me ha encantado y sólo hago que coger ideas con vuestras recetas!

    B7sss

    ResponElimina
  12. No cònec aquesta xef però els plats que has preparat m'encanten!
    El vinagre d'arròs mai falta a casa, té un sabo molt suau que queda molt bé per fer els escabetxos!
    I el pollastre amb bambú, genial!
    Petons i bona setmana
    Palmira

    ResponElimina
  13. Ets valenta, Glòria!! jo tampoc sóc de fer aquest tipus de cuina,a casa no agrada gaire..., però a mi m'agrada molt i de tant en tant em dono el gust... però que m'ho facin... hauré de provar! bona entrada!petó

    ResponElimina
  14. Hem coincidit en recepta!! Oi que estava bo???
    Moltes mercès per participar
    petons

    ResponElimina
  15. Un menú exòtic però que es veu deliciós! segur que a casa van deixar els plats nets! un petó ;)

    ResponElimina
  16. Que bo quan tot lligat es disfruta tan, per que clar no és només triar la recepte a més, i per primer cop, ens ha de agradar i aixó quan passa és meravellós, oi? Petons guapa

    ResponElimina
  17. Quin menú més bo Glòria!! No ho sembla pas, que no ets de cuina exòtica, ho has resolt molt molt bé :)
    A mi m'encanten aquest tipus de menges i sovint faig "excursions" als supers orientals, i m'hi puc passar 2 hores tranquil·lament... Hi han tantes coses que les vull tastar totes!! jeje
    Una abraçada maca.

    ResponElimina
  18. Plat i amanida d'acompanyament em semblen espectaculars!!! Petonarros!

    ResponElimina
  19. Boníssim el porc mu shu el demano molt quan vaig al xino, m'encanta.
    Una abraçada

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.