12.5.14

Orelletes d'speculaas

Darrerament hem decidit que ho volem celebrar tot... sants, aniversaris, dates especials, i tot allò que es pugui celebrar...i les coses bones amb una miqueta de dolç encara són més bones!

Aquests dies una bona amiga ha tingut bones notícies que ha volgut compartir amb nosaltres i per donar-li l'enhorabona li he fet unes senzilles, però gustosíssimes, orelletes amb gust d'especulaas.

Necessitem:
  • Una planxa de pasta de full
  • Sucre moré
  • Una cullerada d'espècies speculaas.
Si no teniu la barreja feta la podeu fer de la següent manera: 
  • Una culleradeta de canyella.
  • Mitja culleradeta de gingebre.
  • Mitja culleradeta d'anís estrellat.
  • Un clau.
Tot mòlt ben fi.

Preescalfem el forn a 200º.
Barregem dues cullerades de sucre moré amb una cullerada de la barreja d'espècies.
Estirem la placa de pasta de full i hi aboquem la barreja per damunt ben repartida.
Caragolem la placa pels dos costats i després tallem, amb un ganivet ben  esmolat les orelletes. Les posem en una safata de forn i les courem, uns 15 minuts, a 200º.

14 comentaris:

  1. Aquestes orelletes em farien mal: no podria parar de menjar-les!!! M'encanta tot el que esta fet amb pasta de full i els speculoos em tornen lireta així que... de vici!! :)
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta que fan aquestes orelletes!!M'emporto un parell!!!Un petonet

    ResponElimina
  3. Jo també penso que s'ha de celebrar tot!!! I amb un detall dolç, molt millor, je je je...
    Sóc fan de la barreja d'speculoos, així que aquestes orelletes m'encantarien!

    ResponElimina
  4. Que bones, Glòria!! justament, aquests dies estic buscant receptes amb pasta de full perquè aquest dijous és el meu cumple i en volia portar a la feina. Si trobo speculoos en faig! Petons

    ResponElimina
  5. Faig molt sovint orelletes, però especiades mai, així que com sóc dona d'espècies, les provaré!!!

    ResponElimina
  6. Que bones que semblen! t'han quedat moníssimes, haig de provar aquesta barreja d'especies, a mi m'encanta la barreja del pastís de carbassa que és igual però en lloc de clau d'olor amb nou moscada, hauré de probar aquesta perquè segur que m'encanta! Un petó!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  7. Si senyora... tot ho hem de celebrar!! I amb aquestes orelletes celebració a lo gran

    Muas

    ResponElimina
  8. I tant que ha de ser bo, i de vrgonya res que aquestes receptes tan fàcils són les millors!!!

    ResponElimina
  9. que originals!! m'encanta aquest farcit de barreja d'especies, molt bé! petons

    ResponElimina
  10. Boníssimes, amb aquest farcit tan saborós. Una bona manera de fer una celebració. Petons.

    ResponElimina
  11. Quina bona cosa per un cafeto a mitga tarde....genialsssss...petonets.

    ResponElimina
  12. Facilíssimes però boníssimes a la vegada,impossible resistir-s'hi!! i clar que si, jo també sóc de celebrar-ho tot, que les notícies dolentes arriben soles... un petó!

    ResponElimina
  13. Te han quedado muy ricas, tengo que probar estas especias..bsts guapa

    ResponElimina
  14. Gràcies per explicar què són les speculaas!! Ho he descobert amb tu!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.