Orelletes d'speculaas
Darrerament hem decidit que ho volem celebrar tot... sants, aniversaris, dates especials, i tot allò que es pugui celebrar...i les coses bones amb una miqueta de dolç encara són més bones!
Aquests dies una bona amiga ha tingut bones notícies que ha volgut compartir amb nosaltres i per donar-li l'enhorabona li he fet unes senzilles, però gustosíssimes, orelletes amb gust d'especulaas.
Aquests dies una bona amiga ha tingut bones notícies que ha volgut compartir amb nosaltres i per donar-li l'enhorabona li he fet unes senzilles, però gustosíssimes, orelletes amb gust d'especulaas.
Necessitem:
- Una planxa de pasta de full
- Sucre moré
- Una cullerada d'espècies speculaas.
- Una culleradeta de canyella.
- Mitja culleradeta de gingebre.
- Mitja culleradeta d'anís estrellat.
- Un clau.
Tot mòlt ben fi.
Preescalfem el forn a 200º.
Barregem dues cullerades de sucre moré amb una cullerada de la barreja d'espècies.
Estirem la placa de pasta de full i hi aboquem la barreja per damunt ben repartida.
Caragolem la placa pels dos costats i després tallem, amb un ganivet ben esmolat les orelletes. Les posem en una safata de forn i les courem, uns 15 minuts, a 200º.
Aquestes orelletes em farien mal: no podria parar de menjar-les!!! M'encanta tot el que esta fet amb pasta de full i els speculoos em tornen lireta així que... de vici!! :)
ResponEliminaUna abraçada
Quina bona pinta que fan aquestes orelletes!!M'emporto un parell!!!Un petonet
ResponEliminaJo també penso que s'ha de celebrar tot!!! I amb un detall dolç, molt millor, je je je...
ResponEliminaSóc fan de la barreja d'speculoos, així que aquestes orelletes m'encantarien!
Que bones, Glòria!! justament, aquests dies estic buscant receptes amb pasta de full perquè aquest dijous és el meu cumple i en volia portar a la feina. Si trobo speculoos en faig! Petons
ResponEliminaFaig molt sovint orelletes, però especiades mai, així que com sóc dona d'espècies, les provaré!!!
ResponEliminaQue bones que semblen! t'han quedat moníssimes, haig de provar aquesta barreja d'especies, a mi m'encanta la barreja del pastís de carbassa que és igual però en lloc de clau d'olor amb nou moscada, hauré de probar aquesta perquè segur que m'encanta! Un petó!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Si senyora... tot ho hem de celebrar!! I amb aquestes orelletes celebració a lo gran
ResponEliminaMuas
I tant que ha de ser bo, i de vrgonya res que aquestes receptes tan fàcils són les millors!!!
ResponEliminaque originals!! m'encanta aquest farcit de barreja d'especies, molt bé! petons
ResponEliminaBoníssimes, amb aquest farcit tan saborós. Una bona manera de fer una celebració. Petons.
ResponEliminaQuina bona cosa per un cafeto a mitga tarde....genialsssss...petonets.
ResponEliminaFacilíssimes però boníssimes a la vegada,impossible resistir-s'hi!! i clar que si, jo també sóc de celebrar-ho tot, que les notícies dolentes arriben soles... un petó!
ResponEliminaTe han quedado muy ricas, tengo que probar estas especias..bsts guapa
ResponEliminaGràcies per explicar què són les speculaas!! Ho he descobert amb tu!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga