26.9.11

crema freda de tomàquet i remolatxa


Estem de festa major, això vol dir xerinola i dinars de colla. Un entrant bo, senzill i rapidet de fer és aquesta crema  de tomàquet i remolatxa que podem tenir a la nevera en un gerro i servir-la fresqueta per començar el dinar. En gotets petits pot ser un element més d'uns aperitius.

Una remolatxa, ja cuita, quatre tomàquets de pera ben madurs (que pelarem abans de fer-los servir) i una dent d'all confitada és tot el que necessitem per a fer-ne quatre copes. Anem sumant segons la quantitat de persones que hagin de seure a taula.

Ben triturat, una mica de sal i un raget d'oli per sobre al moment de servir-ho.

Poca feina, no us sembla?

10 comentaris:

  1. L'altre dia en parlavem amb els amics de la remolatxa i que fer, des de puré fins a gaspatxo!
    Boníssima!

    ResponElimina
  2. Clar que sí, de cara festa Major millor tenir poca feina a la cuina i poder gaudir de tot amb plats tan bons i fàcils com aquests!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. Deliciosa!!! em guardo la recepta per a un sopar amb amics....
    Bona Festa Major!!!

    ResponElimina
  4. bona festa major!!!! molts petonets i a gaudir!

    ResponElimina
  5. Que tragoooo tan sanoooo!!! Besotes de la Vaca!!

    ResponElimina
  6. Una proposta de Festa Major! Ideal per tenir a la nevera a punt per quan tornes de festa, dinar de luxe i tornar al carrer a seguir gaudint de la festa ;)

    ResponElimina
  7. Ja, a mi la remolatxa m'encanta. En tinc al frigorífic per a publicar una recepta aviat. Com ha anat la Festa Major? Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  8. Poca feina i a sobre boníssim!!
    Un petó
    Esther

    ResponElimina
  9. Quan estem de festa Major, s'han de fer plats fácils i rápids.
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Ets una CRAC !!!!!amb la teva cuina arribaras mes luny que amb la teva profesio !! que ja es dir, no es pas que et tingui en baixa consideracio.Enhorabona 10 vegades.Petons
    joana

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.