17.2.11

Va per tu, Santi.

 Als 53 anys ens deixa... no era el moment! El món de la cuina el trobarà a faltar.

 L'Starbase ens convida a fer un homenatge a Santi Santamaria, i a fer-lo de la manera que a ell li hauria agradat més, cuinant una de les seves receptes.
 Aquí teniu reproduïda la "convocatòria" que ens fa:

US ANIMO A TOTS A HOMENATJAR A SANTI SANTAMARIA CUINANT UNA DE LES SEVES RECEPTES AQUEST DISSABTE.

Tan li fa si teniu bloc o no, si sou molt bons cuiners o no feu ni un ou ferrat, no importa... us animo igual a que entre tots li fem aquest petit gest de record i agraiment. Un gest íntim fet amb el que més es va estimar -familia a part-: la cuina.

Va per tú, Santi.

El mateix event convocat a Facebook:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=165108163541684

OS ANIMO A HOMENAJEAR A SANTI SANTAMARIA COCINANDO UNA DE SUS RECETAS ESTESÁBADO.

No importa si tienes blog o no, si sois muy buenos cocineros o no haceis ni un huevo frito, no importa ... os animo igual a que entre todos le hagamos este pequeño gesto de recuerdo y agradecimiento.
Un gesto íntimo hecho con lo que más estimó -familia aparte-: la cocina.

Va por ti, Santi.

El mismo evento, convocado en Facebook:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=165108163541684



Podem trobar algunes de les seves receptes  i opinions al seu blog.
I aquest cap de setmana cal inundar els blogs i el facebook de receptes,  el motiu s'ho val!

13 comentaris:

  1. Glòria, gràcies per afegir-te al comiat :-)

    ResponElimina
  2. Un gran cuiner i que va tenir prou "collons" per plantar cara a tot un Adrià. Per fer això s'ha d'estar segur que la feina es fa ben feta. I ell ho feia.

    ResponElimina
  3. Una trista notícia... ente tots li farem el gran homenatge que es mereix.

    ResponElimina
  4. Les morts sobtades, et deixen gelat! Segur que dissabte, entre tots, li retrem un bon homenatge!

    ResponElimina
  5. magnifica proposta....per un magnific xef...

    ResponElimina
  6. Dolça,
    Ja saps el que penso. La millor manera de recordar-lo és continuar fent el que ens ha ensenyat... gaudir de la cuina, amb els millors ingredients, estimant la terra, estimant el país.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Hola bona nit, Dolça
    és el primer cop que arribo al teu bloc, aviat tindré el meu, dir-te que he afagit un comentari i una recepta en homenatge a Santi Santamaria a la convocatòria de Starbase,
    Gràcies, passejaré més sovint... per aquí m'ha sembla molt bé el vostre bloc.

    ResponElimina
  8. Hola, gràcies per visitar el meu bloc. Ja he llegit per ahí, per alguns blocs l'homenatge a Santi. Jo aquest dissabte no podré cuinar, me'n vaig tot el cap de setmana fora, a veure si quan tornem puc penjar una recepta seua, encara que siga tard. Una abraçada.

    ResponElimina
  9. La noticia de la mort de Santamaria va ser un shock perque va ser molt inesperada, molt repentina i molt molt sentida. per a mí un dels gran de la nostre cuina, que va ser el primer chef català en arribar al més alt... Descansi en pau Santi i gràcies que contagiar-nos el teu amor per la bona cuina.


    http://cosasdemicocina.blogspot.com/

    ResponElimina
  10. Ja pots comptar-hi! Una gran pèrdua per aquest país i pel món gastronòmic en general...

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.