Panets dolços


Fa temps la vaig veure en una revista ( quina revista? no ho puc recordar... era a la perruqueria, amb el cap ple de productes i no m'hi vaig fixar) i me la vaig apuntar de qualsevol manera en un paper, i l'altra dia vaig decidir-me a fer-la. El resultat ha estat bo, per tant he decidit passar la recepta a net i compartir-la amb vosaltres.
Amb les mesures de la recepta em van sortir 16 panets, que van fer cap al congelador i van sortint per esmorzar.
Calentets, acabats de fer, amb una presa de xocolata al mig, que es va desfent a poc a poc amb l'escalfor del panet...estan boníssims.
Passats una miqueta per la torradora, amb una miqueta de melmelada casolana també!
O la joventut amb crema de cacau... A gust del consumidor, ja ho veieu.
Necessitem:
  • 450g de farina
  • 25g de llevat fresc
  • 125g de sucre
  • Un quart de litre de llet
  • 100g de mantega ( en pomada)
  • un pessic de sal

Desfem el llevat amb la llet tèbia. Hi afegim el sucre, la farina i la sal i anem amassant. Quan tinguem la massa gairebé lligada veurem que ens demana la mantega, aleshores l'afegim i l'acabem d'amassar.

En fem una bola i la deixem reposar una hora.

Veureu com puja! Treieu el gas de la massa i en feu boletes, de la mida que vulgueu els panets. Els poseu en una safata i els deixeu reposar una estona més, fins que gairebé hagin doblat el volum.

Els poseu a coure, al forn ja calent a 200º, uns 10 minuts.

Bon profit!


Comentaris

  1. Bon dia estimada, ja t'imagino amb el cap pel de pontingues i tu anant apuntant la recepta en un paper!!! Fantàstics aquests panets, es veuen molsuts i saborosos. Molts petons bonica, i fins ben aviat.

    ResponElimina
  2. I són tan bons els panets dolços que sempre en vols un més. Aquest amb melmelada, un altre amb xocolata, un altre amb mantega i cacau, un altre...
    Això que dius de la joventut... el Pere acaba de fer 50 anys i hauries de veure els entrepans de crema de cacau que es menja quan va en bici!

    M'apunto la recepta per fer-los un dia d'aquests per berenar.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Bon dia guapissima!
    Mmm, tenen un aspecte fabulós.
    I què bo amb la pressa de xocolata, com els ´verenars de l'infantesa.
    Jo no vaig conèixer el Bollicao fins que vaig ser adolescent i no saps quan ho he agraït.
    Gràcies per aproparme a aquests records...
    Una abraçada, i fins aviat!

    ResponElimina
  4. Que bons han de ser es veuen molt tobets..amb crema de xocolata, mantega....mmmm que bons
    petons

    ResponElimina
  5. Uns panets fantàstics tant per esmorzar com per berenar.
    Petons

    ResponElimina
  6. Quan veig panets els haig de provar de seguida, o sigui que aquesta mateixa tarda els faré! T'han quedat molt xulos!

    ResponElimina
  7. Aquests panets ens aniríen genials per a l'entrepà de mig matí...amb tomàquet i una mica de pernilet...:)

    ResponElimina
  8. ¡qué buenos!yo no soy "tan"juventud, pero los tomaré con crema de cacao...
    besos

    ResponElimina
  9. Aquests panets dolços de llet són els meus preferits per fer-me l'entrepà quan sortim a escalar, et dóna energies per tot el dia ;)

    ResponElimina
  10. Me comeria uno con nocila y otro con mermelada,estos panecillos son adictivos!!recien hechos estan de muerte.
    Besets.

    ResponElimina
  11. que ricos esos panecillos ¡¡¡
    y me parece que son muy faciles
    un beso

    ResponElimina
  12. Que ricos estos panes. Menudo aspecto... Nada que ver con otro pan que publico yo mañana, me ha encantado, de verdad.

    Un beso, y me llevo uno para el desayuno de mañana, ahora que no mira nadie...

    Mua

    ResponElimina
  13. Un estupendo y rico pan. lo de la juventud me ha llegado jj, esos bocadillos me encantan rellenos de chocolate. Deliciosos.
    Saludos

    ResponElimina
  14. Qué buena pintan tienen! yo con un poquito de chocolate mmm

    Besitos

    ResponElimina
  15. Ese día la peluquería te salió redonda... con receta de panecillos y todo

    Besos. Ana

    ResponElimina
  16. Ostres, amb el mono que tinc jo de fer pa!! DEma mateix m'hi poso!!
    Mira que productiu anar a la pelu, amb lo poc q m'agrada a mi, hi haure d'anar mes!!

    ResponElimina
  17. Que bons aquests panets! jo com els peques, de crema de cacau :)

    Petonets

    ResponElimina
  18. Jo entro a la categoria de joventut: amb crema de cacau :-)

    ResponElimina
  19. Una delicia!! A ver si le voy cogiendo el truqui a las masa ahora que tengo tiempo ;D

    Un besino!!

    ResponElimina
  20. Deuen estar bons hi posis el que hi posis...jo que sóc de pa ja n'agafaria un parellet...A reveure Dolça.

    ResponElimina
  21. Estos panecillos deben estar riquísimos, me los imagino tostados con mantequilla, ummmm que buenos!!! un beso

    ResponElimina
  22. L'altre dia em varen regalar una jalea de gerds, .. amb aquest pa farien bona parella!

    petons

    ResponElimina
  23. Ja t'imagino fent miracles per apuntar la recepta i que no caiguin els bigudis,jajaja, aquesta recepta es molt semblant a la masa de pà dolç que es far per aquestes terres que m'acullen. Petons i cap de setmana

    ResponElimina
  24. Els panets dolços sempre son una bona opcció, tan per menjar amb coses dolçes com salades. Fan un pinta tan bona...

    ResponElimina
  25. Quina recepta!!! Me l'apunte ara mateix!!! Això del pa calentet, acabat de fer, amb una presa de xocolate que es desfà lentament mentre li fots una mossegada, m'ha arribat a l'ànima!!! Què bo!! Salutacions

    ResponElimina
  26. Hola Dolça, si que tienen buena pinta y se ven faciles de hacer, un saludo.
    JUAN
    Muchas gracias por el comentario que me dejaste, me gusto mucho.

    ResponElimina
  27. quin goig aquests panets.`.. per un esmorçar de diumenge en tranquilitat ... imprescindibles

    ResponElimina
  28. quina bona pinta que tenen aquests panets per esmorzar!
    pt!

    ResponElimina
  29. Pero que pinta y que miga, se ven espléndidos. Muy ricos.

    Besotes

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides