Pastís de formatge crema @l'Esquella amb festucs i maduixes
Avui us porto unes postres d'aquelles que fan quedar bé i que no són gens complicades de fer.
Les vaig fer de dues maneres, individuals, per a la col·laboració amb la revista de Làctics l'Esquella i en format pastís per a la celebració de dos aniversaris amb xifra important.
Necessitem per a fer la base:
- 140 g de galetes tipus maria
- 60 g de mantega
Per a fer el farciment:
- 500 g de formatge d’untar @L’Esquella
- 200 ml de nata de muntar
- 4 fulles de gelatina
- 100 g de sucre glaç
- 200 g de festucs pelats, sense sal
Per guarnir:
- Maduixes
- Festucs pelats, sense sal, picats grollerament

Triturem les galetes i les barregem bé amb la mantega fosa.
Posem aquesta massa al fons dels motlles , ajudant-nos amb una cullera, de manera que quedi una capa prima i ben repartida. Ho deixem refredar a la nevera.
Mentrestant posem les fulles de gelatina a hidratar en aigua ben freda.
Escalfem 50 ml de nata i hi dissolem les fulles de gelatina ben escorregudes.
Amb un batedor de varetes barregem la resta de la nata, el formatge d’untar, el sucre i els festucs que haurem triturat ben fins. Quan tinguem una pasta ben cremosa hi afegim la nata amb la gelatina i ho seguim treballant 2 o 3 minuts més.
Traiem els motlles de la nevera. Els omplim amb la crema de festucs i ho deixem un mínim de 4 hores a la nevera. Si ho fem d’un dia per l’altre quedarà més compacte i ens anirà molt millor a l’hora de tallar-lo.
Desemmotllem passant un ganivet fi per tot el voltant, ho guarnim amb maduixes ben madures tallades i uns quants festucs esmicolats al damunt.
Amb les espelmes enceses feia molta patxoca!
Aquí teniu el tall!
Només cal respectar els temps i us asseguro que teniu l'èxit assegurat.
Temps:
Fer la base i la crema - uns 30 minuts
Refredar- mínim 4 hores
Hola Gloria!. Mucho tiempo sin venir por aquí, fuerza mayor me ha tenido apartada de los blogs aunque el mío lo puse de vacaciones.
ResponEliminaUna excelente tarta la cual haré en cuanto pueda, me ha gustado mucho por sus ingredientes así que mejor bocado hará.
Un fuerte abrazo.
Hola Gloria. Espero que hayas pasado un estupendo verano y ya de vuelta a la casi normalidad nos dejas con esta exquisitez.
ResponEliminaTodos los ingredientes que lleva me encantan. El pistacho le proporciona un bonito color y un delicioso sabor.
Un postre para disfrutar y sentirse como en la gloria 😂😂.
Como no sé de quien son los cumpleaños ello no es óbice para desear que se hayan pasado estupendamente.
Un abrazo.