Pastís de formatge crema @l'Esquella amb festucs i maduixes

 

Avui us porto unes postres d'aquelles que fan quedar bé i que no són gens complicades de fer.
Les vaig fer de dues maneres, individuals, per a la col·laboració amb la revista de Làctics l'Esquella i en format pastís per a la celebració de dos aniversaris amb xifra important.



Necessitem per a fer la base:
- 140 g de galetes tipus maria
- 60 g de mantega
Per a fer el farciment:
- 500 g de formatge d’untar @L’Esquella
- 200 ml de nata de muntar
- 4 fulles de gelatina
- 100 g de sucre glaç
- 200 g de festucs pelats, sense sal
Per guarnir:
- Maduixes
- Festucs pelats, sense sal,  picats grollerament




Triturem les galetes i les barregem bé amb la mantega fosa. 
Posem aquesta massa al fons dels motlles , ajudant-nos amb una cullera, de manera que quedi una capa prima i ben repartida. Ho deixem refredar a la nevera.

Mentrestant posem les fulles de gelatina a hidratar en aigua ben freda.
Escalfem 50 ml de nata i hi dissolem les fulles de gelatina ben escorregudes.

Amb un batedor de varetes  barregem la resta de la nata, el formatge d’untar, el sucre i els festucs que haurem triturat ben fins. Quan tinguem una pasta ben cremosa hi afegim la nata amb la gelatina i ho seguim treballant 2 o 3 minuts més.

Traiem els motlles de la nevera. Els omplim amb la crema de festucs i ho deixem un mínim de 4 hores a la nevera. Si ho fem d’un dia per l’altre quedarà més compacte i ens anirà molt millor a l’hora de tallar-lo.

Desemmotllem passant un ganivet fi per tot el voltant, ho guarnim amb maduixes ben madures tallades i uns quants festucs esmicolats al damunt.

Amb les espelmes enceses feia molta patxoca!


Aquí teniu el tall!


Només cal respectar els temps i us asseguro que teniu l'èxit assegurat.


Temps:
Fer la base i la crema - uns 30 minuts
Refredar- mínim 4 hores

Comentaris

Entrades més llegides