Pastís de formatge sense forn amb mango i xocolata blanca

Una bona crema de formatge com la de Làctics l'Esquella es mereix un bon pastís... avui sense forn, amb fruita i xocolata.
Va servir per bufar una bona xifra i va ser la cloenda de la gastrogresca d'aquest mes de febrer.



Necessitem per a un motlle de 18-20 cm, 10-12 porcions:
  • 130 g de galetes tipus digestive
  • 50 g de mantega, desfeta
  • 300g de formatge crema @ Làctics l' Esquella
  • 150 ml de nata 35% ben freda
  • 250 g de xocolata blanca per a postres
  • 6 mangos molt madurs
  • El suc de mitja llimona
  • 5 fulles de gelatina
  • Motlle desmuntable 18-20 cm
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega desfeta. Posem un paper sulfuritzat al fons del motlle i al damunt hi posem la barreja, ho apretem bé i ho deixem refredar a la nevera uns 30 minuts.
Mentrestant agafem el formatge crema de Làctics l'Esquella, el batem fins que quedi tou i cremós. Hi afegim la nata, molt freda i ho batem amb les varetes fins que agafi consistència de nata muntada.
Pelem els mangos i en triturem bé la polpa de 5, l'altre el tallem a dauets que ens serviran per decorar el pastís al final.
Desfem la xocolata blanca al bany maria, l'afegim al formatge crema juntament amb la polpa dels mangos triturada i el suc de la llimona. Reservem la crema resultant.
Hidratem la gelatina amb aigua freda durant 20 minuts, després la desfem amb un parell de cullerades de suc de mango que haurem escalfat una mica i l'afegim a la barreja que tenim feta, remenant bé per tal que quedi ben repartida.
Ho aboquem al motlle damunt la base de galetes,  donem uns copets damunt el taulell de cuina perquè no quedi gens d'aire dins el pastís i ho deixem refredar a la nevera, mínim 4 hores (el vaig tenir tota la nit)
Desemmotllem, posem els dauets de mango al damunt i ja el tenim a punt.

Es pot tenir fet, al congelador, i un parell o tres d'hores abans de portar-lo a taula el traiem i hi posem els dauets de mango al darrer moment.

 

Temps de preparació: 

Mitja hora d'elaboració + 12 hores de fred

Total: 12h 30 minuts


Font  de la recepta 


Comentaris

  1. Buenos días Gloria!. Pintaza la de tu pastel, tiene un corte exquisito me imagino el bocado, que bueno.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
  2. Déu n'hi do quin pastís més preciós!!! I ben refrescant!
    😘
    Olga

    ResponElimina
  3. Lo de combinar mango y chocolate blanco para hacer un pastel suena de maravilla ¡Además, te ha quedado de lujo!

    Petons

    ResponElimina
  4. Hola Gloria. Este tipo de tartas me gustan mucho y si además lleva una fruta que me encanta, como es el mango, ya ni te cuento.
    Disfrutaría a tope saboreando un buen trozo de está deliciosa tarta. Me ha encantado.
    Un abrazo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides