Banana bread #InternationalDay

Dia Internacional del  BANANA BREAD... sí o sí l'havia de fer, però sense ous ni làctics!  
Buscant buscant sempre trobes una pàgina amiga que t'ajuda... avui ha estat  velocidadcuchara.com i aquí  teniu el  resultat  de la meva versió.

Necessitem :
  • 4 plàtans molt madurs i un per a decorar
  • 60g d'oli d'oliva suau
  • 80 g de sucre morè
  • 20 g de mel
  • 150 g de farina de blat
  • 50 g de farina d'espelta
  • 1 sobret de llevat químic
  • 1 cullerada de canyella
  • Dues cullerades de xocolata ratllada o fideus de xocolata i una mica més per empolvorar el damunt.


Posem el forn a preescalfar a 180º.
Triturem els plàtans, han de quedar com una crema. Hi anem afegint  el sucre, la mel, l'oli i la xocolata sense deixar de remenar.
Hi afegim la farina, el llevat i la canyella, barrejat i tamissat, ho barregem amb cura, que quedi tot ben integrat i sense cap grumoll.
Ho posem al motlle rectangular, tipus plum cake,  hi posem al damunt el platan de decoració tallat pel mig i ho empolvorem amb una mica de xocolata ratllada.
El tindrem al forn uns 45 minuts.
Deixem refredar una mica abans de treure'l del motlle, el posem damunt una reixeta i quan estigui fred ja el podem tastar.

És un coc humit, molt gustós, per fer quan tens aquells plàtans que ja no vol ningú... amb el qual m'afegeixo al  BananaBreadInternationalDay.

Espero que el trobeu tan bo com el vam trobar nosaltres i que gaudiu de tots els BANANA BREAD que trobareu aquí. 




Per fer aquest BANANA BREAD m'he inspirat en aquesta recepta 


Preparació : 15 minuts

Cocció : 45 minuts

Temps total: 60 minuts

Comentaris

  1. Los plátanos aunque en este caso sea banana, aportan muy buen sabor a los bizcochos y si están maduritos ni azúcar necesitan 😋
    Besinos

    ResponElimina
  2. Hola Gloria. Aunque el plátano es una de las frutas que más me gustan, no suelo utilizarlo mucho en bizcochos. Por lo que he leído y visto proporcionan un delicioso sabor, aunque también he leído que ennegrecen el color, pero eso da igual si el resultado final es delicioso, y eso creo que es lo que tiene este bizcocho.
    Una tentación.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Te ha quedado muy bien, Gloria.
    Es una receta que tengo en pendientes.
    Nunca lo he comido.

    Besos ♥

    ResponElimina
  4. Me quedo la receta para cuando tenga plátanos de sos que te han quedado maduritos, es sencilla y debe estar rica. Un beso

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides