Muntets d'anís @La Cuina de l'Olga


Fa temps que tenia ganes de fer aquesta recepta , fa poc que els vaig poder tastar gràcies a l'Olga  i ja veieu... ja els tenim aquí... dolços d'oli, amb gust a Terres de l'Ebre que aquest any es vesteixen de Nadal a casa nostra.

Necessitem:

Agafem com a mesura una tassa de cafè.
  • 1/2 quilo de farina
  • 3 tasses d'oli @oleaurum
  • 1 tassa d'anís sec
  • 3/4 de tassa de sucre
  • Sucre per arrebossar els muntets quan surten del forn
Posem en un bol sucre, oli i anís i ho batem bé.
Anem afegint la farina i l'anem integrant a poc a poc.
Es pot fer amb les mans, no costa gens i es pot fer amb una amassadora (com he fet jo).
Preescalfem el forn a 180º
Agafem una safata de forn, hi posem paper sulfuritzat l anem fent boletes amb la massa, No cal patir perquè siguin perfectes i totes de la mateixa mida... els muntets són irregulars.
Els enfornem uns 30 minuts fins que veiem que tenen un lleuger color daurat... i també notareu l'olor a dolç d'anís cuit a la vostra cuina.

Els traieu, i en calent els arrebosseu amb sucre.

Els deixem refredar damunt una reixeta i ja els teniu a punt.
En un pot de vidre ben tapat és un dolç que aguanta molt bé... però us aseguro que costa no obrir el pot i anar-lo buidant.



Recepta agafada de La Cuina de l'Olga

Temps:  70 minuts
30 minuts en fer la massa
30 minuts d'enfornar
10 minuts arrebossar 


 

Comentaris

  1. Quin goig que fan, Glòria😍 M'encanta que compartim aquesta afició pels dolços tradicionals!
    Una abraçada😘

    ResponElimina
  2. Hola Gloria!. Qué dulce mas bueno, a mi me encantan con anís.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
  3. Que ricos se ven, con ganas de poder llevarme uno!
    Besos

    ResponElimina
  4. ¡Qué ricura tan grande nos traes! Para mí el anís es el sabor de la Navidad, así que perfectos

    Bon Nadal!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides