Coca de pa amb verdures i camagrocs
- Massa de pa
- Mitja dotzena de calçots o una ceba grossa
- Un carabassó
- Camagrocs
- Una mica de cansalada tallada a daus petits
- Oove
- Sal
- Pebre
Estirem la massa ben fina i li donem forma de coca.
La deixem reposar i mentrestant sofregim els calçots o la ceba en una mica d'oli.
Tallem el carabassó a rodanxes fines i el sofregim lleugerament.
Netegem els camagrocs.
Posem una bona capa de calçot, el carabassó i al damunt els dauets de cansalada.
Preescalfem el forn a 200º.
Repartim els camagrocs pel damunt, salpebrem i ho enfornem, una mitja hora entre 180 i 200º.
Ja sabem que les coques de recapte ho admeten gairebé tot, però aquesta , amb massa de pa i acabadeta de fer la vam trobar d'allò més bona. Com el carabassó té un gust bastant neutre els camagrocs van agafar tot el protagonisme i això ens va agradar molt.
Temps (sense comptar el temps de fer la massa)
- Preparar les verdures i els camagrocs- 30 minuts
- Muntar la coca- 10 minuts
- Forn- 30 minuts
- Temps total- + - 70 minuts
Hola Gloria!!
ResponEliminaUna coca exquisita!!
Estas setas son las preferidas de mi marido. Si lo ve, me dice que se la prepare jeje
Un beso
Mmmmm! Riquisimo, yo quiero!
ResponEliminaBesos