Coca de pa amb verdures i camagrocs

Aquests dies he fet pa, amb massa mare, feia temps que no en feia i ara que tinc temps he volgut tornar-hi.
L'únic problema de fer el pa a casa és que en mengem més, i això es un no parar d'alimentar massa mare, amassar, repòs, enfornar...
I un dels  dies que en vaig fer vaig distreure una mica de massa, la vaig estirar ben fineta i la vaig posar al congelador amb l'idea de fer alguna coca, però la veritat és que no sabia de què, ni si la faria dolça o salada.

Vaig tornar del mercat amb uns quants camagrocs amb idea de fer fricandó i posar-los al suc però ni suc, ni fricandó ni res del planejat... aquí teniu la coca.

Us poso la recepta, però sense mesures, tot a ull, ja que és com la vaig fer.

Necessitem:
  • Massa de pa
  • Mitja dotzena de calçots o una ceba grossa
  • Un carabassó
  • Camagrocs
  • Una mica de cansalada tallada a daus petits
  • Oove
  • Sal
  • Pebre

Estirem la massa ben fina i li donem forma de coca. 

La deixem reposar i mentrestant sofregim els calçots o la ceba en una mica d'oli.

Tallem el carabassó a rodanxes fines i el sofregim lleugerament.

Netegem els camagrocs.

Posem una bona capa de calçot,  el carabassó  i al damunt els dauets de cansalada.  

Preescalfem el forn a 200º.

Repartim els camagrocs pel damunt, salpebrem i ho enfornem, una mitja hora entre 180 i 200º.
                                     

Ja sabem que les coques de recapte ho admeten gairebé tot, però aquesta , amb massa de pa i acabadeta de fer la vam trobar d'allò més bona. Com el carabassó té un gust bastant neutre els camagrocs van agafar tot el protagonisme i això ens va agradar molt.




Temps (sense comptar el temps de fer la massa)

  • Preparar les verdures i els camagrocs- 30 minuts
  • Muntar la coca- 10 minuts
  • Forn- 30 minuts
  • Temps total-   + - 70 minuts


Comentaris

  1. Hola Gloria!!
    Una coca exquisita!!
    Estas setas son las preferidas de mi marido. Si lo ve, me dice que se la prepare jeje

    Un beso

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides