Rotllo d'espinacs, versionant les SPANAKOPITTA gregues
- 4 fulls de pasta phyllo
- 1 all porro
- 1 all tendre
- 500 g d'espinacs
- Un tall de formatge blau, en aquest cas ha estat BLAU DE L'AVI TON de Formatges Camps
- Oove
- 2 ous
- Unes quantes llavors de sèsam
Bullim els dos ous fins que siguin durs. Els refredem i tallem a trossos petits.
Tallem un tros de formatge a talls petits i el reservem (no poso la quantitat ja que això dependrà del vostre gust)
Hi afegim les fulles dels espinacs que haurem netejat bé, sota el raig de l'aixeta. Els coem el mínim, just que perdin la seva duresa i hi afegim el formatge i l'ou, ho barregem bé i ho traiem del foc.
Posem el farciment damunt la pasta i ho caragolem com si fessim un caneló, una vedada el tenim ben tancat li donem forma espiral, l'untem amb oli, hi posem uns trossets de formatge i unes llavors de sèsam i ho posem al forn, que tindrem calent a 180º, uns 10 minuts o fins que vegem que agafa color.
Es pot deixar fet i menjat fred serveix per a un sopar informal, però us he de dir que tebi amb el formatge una mica desfet encara és més bo... us animeu a fer-ho?
Vas estar molt afortunada amb aquest sorteig i li has tret un bon profit...
ResponEliminaLa teva versió...m'encanta!
Petonets,
Olga
Que suerte, es un regalo muy bueno sobre todo para quienes les guste el queso, a mi me gustan casi todos, me encanta esta versión que nos traes. Besinos
ResponEliminaHola, Olga:
ResponEliminaMuchísimas felicidades por el premio. Los quesos me pierden y seguro que estaban para chuparse los dedos. Como este rollo de espinacas con queso y frutos secos. ¡Me ha encantado!
Un beso enorme y feliz semana.